Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Emma (21) čakala celý víkend na cisársky rez: Po tom, ako konečne prišla na rad, zažila šok

Malá Karmen s jazvou na hlave Zobraziť galériu (3)
Malá Karmen s jazvou na hlave (Zdroj: profimedia.sk)

INVERNESS - Emma Edwardsová je rozhorčená po tom, ako jej malá dcérka skončila s obrovskou jazvou na hlave. Za tú môžu lekári, ktorí jej pri pôrode poranili hlavu. Celé to mohlo dopadnúť omnoho horšie, čerstvá mamička radšej na to nechce ani pomyslieť.

Dvadsaťjedenročná Emma sa dostavila do nemocnice na plánovaný cisársky rez v jedno júnové štvrtkové ráno. Poobede mala porodiť, no lekári jej povedali, že majú príliš veľa akútnych prípadov, takže sa dostane na rad v piatok ráno. Až okolo obeda jej opäť oznámili, že musia zákrok preložiť. 

Čerstvá mamička o odstrašujúcom cisárskom reze: Pozrite na drsné FOTO a dáte mi za pravdu!

To už začala byť mladá žena nervózna. Vrátila sa teda domov na víkend, pričom v nedeľu večer sa vydala opäť do nemocnice, aby porodila v pondelok ráno. O tretej v noci jej ale praskla plodová voda, takže už nemohli dlhšie čakať. Emma mala silné kontrakcie, no nikto z prítomných lekárov ju nevyšetril. O desiatej dopoludnia konečne porodila Karmen. 

Emma (21) čakala celý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Šťastie mladej rodiny ale netrvalo dlho. Keď totiž novorodička zbadala hlavičku svojej dcéry, zostala v šoku. Mala na nej veľkú krvavú ranu. Doktori ju okamžite previezli na detské oddelenie, kde muselo čakať ďalších 24 hodín na to, aby ho zašil plastický chirurg, ktorý musel prísť z iného mesta. 

Emma (21) čakala celý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

"Povedali mi, že ju porezali. Že sa to stalo preto, lebo som nikomu neoznámila, že mi praskla voda. Ja som to ale hovorila pôrodnej asistentke a je to uvedené aj v mojich zdravotných záznamoch," vysvetľuje Edwardsová.

Emma (21) čakala celý
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Je preto na lekárov veľmi nahnevaná, pretože Karmen mohla skončiť ešte oveľa horšie. "Zdravotná starostlivosť, akú sme ja a moja dcéra dostali, bola čistá katastrofa, od začiatku až do konca." Prípad už vyšetrujú aj miestne zdravotné úrady. 

Viac o téme: PôrodCisársky rezLekárske pochybenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu