Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nepoškvrnená Ruska (20) pritiahla pozornosť sveta: FOTO, ktoré ju majú pripraviť o panenstvo

Ariana chce peniaze použiť na vzdelanie. Zobraziť galériu (3)
Ariana chce peniaze použiť na vzdelanie. (Zdroj: Profimedia)

MOSKVA - Dvadsaťročná Ariana z Ruska je zúfalá. Odjakživa sníva o štúdiu na zahraničnej univerzite, bohužiaľ, nemôže si ho dovoliť zaplatiť. Krásna dievčina sa preto rozhodla pre radikálny krok. Na internete draží svoje panenstvo a ponúka dokonalé telo na fotografiách.

Ariana verí, že sa nájde kupec, ktorý bude ochotný za jej panenstvo zaplatiť takú vysokú sumu, aby dievčine náklady na štúdium na zahraničnej vysokej škole. A nielen to. Donátor môže dokonca získať až dve panny na jednu noc, ak zaplatí štúdium aj Arianinej najlepšej kamarátke Lolite (21).

Škandalózne štipendium pre panny na univerzite: Tisíce eur za to, že s nikým nespali!

Cena Arianinho panenstva začína na sume 150-tisíc eur. Ariana sa chce presťahovať do inej krajiny, aby tam študovala medicínu. Rada by sa však vyhla vysokým životným nákladom a nechce počas štúdia pracovať, pretože sa túži v plnej miere venovať vzdelávaniu. Jej rodičia nie sú bohatí a granty na zahraničné štúdium Rusko neponúka.

Nepoškvrnená Ruska (20) pritiahla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

Študentka, na ktorú sa spustila spŕška kritiky, si nemyslí, že ponúkať svoje telo je etické alebo správne, je to však najjednoduchší spôsob, ako za krátky čas zarobiť dostatok peňazí, myslí si. Kým urobila toto rozhodnutie, premýšľala veľmi tuho. Dlho dúfala, že stretne životnú lásku, ale nevyšlo to. „Tak prečo by som mala čakať?!“ pýta sa Ariana, ktorá nechce stratiť panenstvo s niekým, kto by jej potom zlomil srdce. Študentka verí, že kupec bude citlivý a chápavý.

Nepoškvrnená Ruska (20) pritiahla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: PanenstvoAriana
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu