Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Svet zabáva nové hudobné šialenstvo: VIDEO Chytľavý HIT, ktorý nebudete vedieť dostať z hlavy

Pikotaro je autorom tohto šialenstva Zobraziť galériu (3)
Pikotaro je autorom tohto šialenstva (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Svet sa opäť raz zbláznil. Po megahite Gangnam Style prichádza ďalší hudobný a kultúrny šok v podobe piesne, ktorej názov sa hádam ani nedá vysloviť. Pustite si ju len na vlastné riziko.

Je minútu dlhé a nedáva žiadny zmysel. Hovoríme o jednom z najvirálnejších videí za posledné obdobie; len za dva dni si ho pozrelo viac ako šesť miliónov užívateľov. Pen-Pineapple-Apple-Pen, alebo skrátene PPAP, je dielom japonského zabávača Kosaka Daimaoua, či skôr jeho vymysleného charakteru, dídžeja Piko-Tara. Je možné, že sa inšpiroval hitom Gangnam Style, ktorý dobyl svet v roku 2012.

Svet zabáva nové hudobné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Vo videu sa objavuje muž oblečený v absolútne nevkusnej žltej košeli a šále s tigrovaným vzorom, hýbe sa do rytmu piesne a rapuje o ovocí. Aj keď v tomto prípade asi ťažko možno hovoriť o nejakom rytme a už vôbec nie o piesni. Je to len akýsi zhluk nesúrodých zvukov a ešte podivnejších slov. 

Svet zabáva nové hudobné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Ďalšie slová sú úplne zbytočné, PPAP jednoducho treba vidieť. Varujeme vás však - ak sa na to dáte, hrozí, že vám tá "melódia" bude hučať v hlave po zvyšok dňa. 

Keď máte času na rozdávanie, pozrite si túto desaťminútovú verziu. 

Viac o téme: VirálPPAP
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu