Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Mladík s mikropenisom prehovoril o svojom jedinom sexuálnom zážitku: Si už vo vnútri?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

NEW YORK - Žiadny muž nechce v posteli počuť túto vetu - si už vo mne? Presne tak dopadol istý Američan, keď sa jediný raz vo svojom živote pokúsil o intímny styk. Bola to pre neho tak zlá skúsenosť, že ho totálne odradila od akýkoľvek ďalších sexuálnych pokusov.

V časopise Cosmopolitan určenom najmä pre ženy sa objavil stĺpček tridsaťpäťročného muža, ktorý prehovoril o svojom najväčšom trápení. To mu spôsobuje jeho vlastný penis, či lepšie povedané mikropenis; meria totiž len 2,5 centimetra. "Strašne sa hanbím za svoje genitálie," priznal. 

Mladík s mikropenisom prehovoril
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Mladík v článku vyzýva ľudí, aby boli citlivejší k mužom, ktorí majú podobný problém. Kvôli malému pohlavnému údu má už i tak dosť komplexov, nepotrebuje počúvať kritiku ešte od iných. "V stoporenom stave meria necelých sedem centimetrov. Moje genitálie potom vyzerajú ako dve hrozienka jeden na druhom."

Bol panic (23), potom si na zoznamke našiel frajerku: Ľudia, pomôžte, sám to nezvládnem!

S týmto hendikepom je spojený aj jeden veľmi nepríjemný sexuálny zážitok. Stal sa pred dvanástimi rokmi, keď sa mladík chcel pomilovať s jednou študentkou. "Keď som sa vyzliekol, okamžite ju upútal môj penis a začala na neho zízať. Smiala sa, očividne bola poriadne zaskočená tým, čo videla," spomína na osudnú noc. Kondóm na malom penise nedržal, pretože bol príliš malý. Ešte frustrujúcejšie ale bolo, že zakaždým, keď sa pokúšal vniknúť do svojej partnerky, úd zvädol. "Dokonca aj keď sa mi to konečne podarilo, sa ma spýtala, či som už v nej. To ma úplne zabilo. Bolo jasné, že si to so mnou vôbec neužíva," dodal chlapík. 

Mladík s mikropenisom prehovoril
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Po tejto skúsenosti stratil akúkoľvek chuť to ďalej skúšať a uzavrel sa do seba, pretože podobné poníženie nechce už nikdy zažiť. 

Viac o téme: SexPenis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu