Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Žena trpí tak, ako nikto: Prsia mi narástli ako poslednej a nechcú sa zastaviť, FOTO bômb

Becky naozaj nie je čo závidieť Zobraziť galériu (2)
Becky naozaj nie je čo závidieť (Zdroj: ITV)

LONDÝN - Ženy s malými prsiami chcú väčšie a tie, ktoré majú veľké, túžia pre zmenu po menších. Medzi také patrí aj Becky, ktorá porozprávala o svojej mizérii týkajúcej sa jej poprsia. To neprestáva rásť a ona je z toho už poriadne zúfalá. Musela preto vyhľadať lekársku pomoc.

Becky žije v neustálej bolesti, ktorú jej spôsobuje gigantické poprsie. Keď dospievala, bola pritom posledná, ktorá dostala menzes a komu narástli prsia. V sedemnástich rokoch jej ale začali nekontrolovateľne rásť a doteraz sa tento proces nezastavil. "Spočiatku som bola šťastná, že konečne vyzerám ako žena. Ale keď som videla, ako sa zväčšujú, dostala som strach," hovorí. 

Žena trpí tak, ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ITV)

Pacientka sa zdesila, keď sa prebudila z narkózy: Z jej pŕs veľkosti F spravili hrôzu na FOTO 

Angličanka kvôli svojim obrovským prsiam, ktoré dohromady vážia takmer trinásť kilogramov, trpí veľkými bolesťami chrbtice a krku. Teraz nosí podprsenku veľkosti N, no ako vraví, už ani do tej sa poriadne nezmestí. Na dobrej nálade Becky nepridávajú ani posmešné komentáre okolia. Rozhodla sa preto vyhľadať pomoc odborníkov prostredníctvom televíznej relácie Emergency Room, ktorú vysiela stanica ITV. 

Žena trpí tak, ako
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: ITV)

Doktor Anand potvrdil, že poprsie pre Becky predstavuje veľký zdravotný problém. Jediným riešením je ich zmenšenie, no ešte predtým než pacientka podstúpi operáciu, bude musieť schudnúť. "Bude to ťažké, pretože sa mi cvičí strašne ťažko, ale musím byť statočná, lebo jedine tak sa mi dostane pomoci, ktorú potrebujem," dodáva. 

Viac o téme: PlastikaPrsia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu