Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Turistka prišla na výlete v Thajsku o cennú vec: FOTO momentu, ktorý vyriešil dovolenkovú záhadu

Netuší, že práve prichádza o hodinky
Netuší, že práve prichádza o hodinky (Zdroj: reddit)

CHIANG MAI - Aké zlaté dievčatá, pomyslela si turistka pri návšteve thajského chrámu a odfotila sa s nimi. To ešte netušila, že nejde o žiadne neviniatka, ale prefíkané zlodejky, ktoré si zrejme týmto spôsobom privyrábajú na živobytie.

Nemenovaný muž zverejnil na sociálnej sieti Reddit fotografiu svojej priateľky, s ktorou nedávno dovolenkoval v Thajsku. Zašli do miestneho chrámu a žena sa pred ním odfotila s dvoma milými dievčatkami, oblečenými v tradičnom kroji. 

 Snímka však ukrýva jedno veľké tajomstvo, ktoré pomohlo vyriešiť dovolenkovú záhadu Tou boli stratené hodinky. Vidno totiž, ako jedno z dievčat umne odopína turistke hodinky zo zápästia. "Táto fotografia vyriešila záhadu zmiznutých hodiniek," okomentoval nepríjemnú skúsenosť. 

Turistka prišla na výlete
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: reddit)

Akonáhle sa objavila na internete, viacerí užívatelia zverejnili svoje fotky, na ktorých boli tie isté dievčatá. "Aj ja som už videl tie malé zlodejky. Vôbec som ich neupodozrieval," napísal jeden z nich. Takýchto zlodejok vraj v provincii Chiang Mai pôsobí viac. Ide zrejme o organizovaný gang. 

Peklo po návrate z dovolenky: Rodina sa chcela iba poslednýkrát okúpať

Zlodejky na to idú veľmi prešpekulovane. Svojej obete sa dotknú na viacerých miestach tela, resp. ruky, aby to nevyzeralo podozrivo, že sa dotýkajú iba ruky, z ktorej chcú ukradnúť hodinky. Dotyčný chrám denne navštívia tisícky ľudí, ktorí sa poľahky môžu stať terčom týchto malých podvodníčok. 

Viac o téme: DovolenkaKrádežThajsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu