Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO trápneho kanadského žartu, ktorý vôbec nevyšiel: Bolestivý koniec pre oboch

Obaja skončili v bazéne Zobraziť galériu (3)
Obaja skončili v bazéne (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Chcel dobehnúť svoju priateľku, no škaredo sa mu to vyplatilo. Vlastne obom. Než na niekoho vybalíte kanadský žart, popremýšľajte predtým, či mu tým nijako neublížite, lebo aj sranda má svoje hranice.

Video zachytilo kanadský žart, ktorý mladíkovi vôbec nevyšiel podľa predstáv. Na jeho začiatku vidno, ako sa jeho priateľka v plavkách rozpráva s kamarátkami a potom sa ide poprechádzať k bazénu.

VIDEO trápneho kanadského žartu,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Vtom k nej zozadu pribehne kamarát a strčí do nej, pričom si zjavne neuvedomuje vzdialenosť medzi nič netušiacou obeťou a samotným bazénom. Tá je príliš veľká a dievčina tak skončí na betóne. Jej hlava skĺzne do vody a o pár sekúnd nato aj zvyšok tela, spolu s chlapíkom, ktorý za toto všetko môže. 

VIDEO trápneho kanadského žartu,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Mladej žene na pomoc okamžite pribehnú priateľky, ktoré sa chcú uistiť, že pádom na tvrdý povrch neutrpela žiadne zranenia. Keď je jasné, že je v poriadku, napätie opadne a niektorí sa na tom dokonca zasmejú. Nechýbalo však veľa na to, aby namiesto smiechu plakali. Keby totiž dievčina narazila hlavou na betón, nemusela už chodiť po tomto svete. 

Viac o téme: BazénKanadský žart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu