Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO údajného zázraku v katedrále: Návštevník nakrúcal 300-ročnú mŕtvolu, keď sa to stalo

Svätá Inocencia
Svätá Inocencia (Zdroj: YouTube)

GUADALAJARA - Pohľad na tristoročnú mŕtvolu dieťaťa, ktoré bolo vyhlásené za sväté, je samo osebe dosť desivé. Čo tak ale moment, keď táto mŕtvola otvorí oči? To by väčšina ľudí asi zutekala kade ľahšie a mala ešte dlho nočné mory.

Turisti sa kochali krásou katedrály v meste Guadalajara v mexickom štáte Jalisco, kde sú okrem iného v sklenenej rakve vystavené pozostatky Svätej Inocencie. Jeden návštevník ju napriek zákazu tajne nafilmoval na mobil. Podarilo sa mu naň zachytiť aj šokujúci moment, kedy údajne mŕtvola dievčaťa otvorila oči. 

VIDEO údajného zázraku v
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: YouTube)

Video zachytáva zakonzervovanú mŕtvolu detského mučeníka, ktorá na prvý pohľad vyzerá ako socha. Kamera postupne sníma telo dievčaťa, až sa dostane ku tvári. Vtom otvorí oči. Mnohí veria, že je to znamenie od Boha, zatiaľ čo iní tvrdia, že ide o nič viac než podvod. 

Desivé VIDEO z kostola: Stal sa zázrak? Socha Ježiša počas bohoslužby otvorila oči

Existuje viacero verzií o tom, ako dievčina zomrela. Podľa tej naznámejšej sa volala Inocencia, ktorá chcela spolu so svojimi spolužiakmi prijať sviatosť prvého svätého prijímania, no jej otec bol rázne proti tomu. Začala preto tajne študovať náboženské texty a modliť sa. Jedného dňa vraj dievčinu začuli miestne mníšky a pozvali ju, aby sa pomodlila s nimi. Keď sa to dozvedel jej otec, veľmi sa nahneval a bodol dcéru do hrude. Miestni obyvatelia zobrali mŕtve telo do katedrály, kde bolo uložené na večný odpočinok. 

Viac o téme: MexikoMŕtvolaZázrakBoh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu