Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO, ktoré láme srdce: Dievčatko (2) kriesi v supermarkete matku v smrtiacej drogovej agónii

Dievčatko sa snaží zobudiť svoju matku.
Dievčatko sa snaží zobudiť svoju matku. (Zdroj: Fox 25)

NEW HAMPSHIRE - Ženu z amerického New Hampshire obvinili z ohrozenia dieťaťa potom, čo sa objavilo video, ktoré ukazuje jej predávkovanie heroínom v uličke obchodu, zatiaľ čo má pri sebe svoju dvojročnú dcérku. Dievčatko usedavo plače a ťahá za ruku svoju matku, ktorá len nemohúco leží v bezvedomí na dlážke pri regáloch s hračkami.

Prepychová plavba okolo sveta ako podvod: Sexi krásky na FOTO ukrývali odporné tajomstvo!

Podľa portálu masslive.com ženu priviedli k životu až zdravotníci, ktorí jej podali liek proti predávkovaniu. Dieťa si vzal do starostlivosti príslušný sociálny orgán a matka, ktorá žije v New Hampshire, čelí obvineniu z trestných činov.

"Je veľmi znepokojujúce vidieť niekoho v stave závislosti, kto nie je zjavne schopný postarať sa o svoje dieťa a zanechá ho úplne zraniteľné," povedal televíznej stanici Fox35 policajný šéf James Fitzpatrick.

Massachusetts a New Hampshire sú dva americké štáty, ktoré bojujú s epidémiou opiátov. Podľa úradu súdneho lekára v New Hampshire je prognóza úmrtí v súvislosti drogami veľmi zlá. Dokonca roka sa odhaduje na 500 ľudí, čo je o čosi viac, ako v roku 2015, kedy zomrelo 400 ľudí.

V Massachusetts je podľa Boston Globe predávkovanie heroínom dvojnásobne vyššie ako národný priemer. Počas prvých šiestich mesiacov roku 2016 zomrelo v súvislosti s drogami 488 ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu