Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Prekvapivé: Isabela (45) schudla 14 kg

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR,)

„Po všetkom, čo som skúsila, som jednoducho nemohla uveriť tomu, že sa dá schudnúť za jeden týždeň...“ vraví Isabela (45), ktorá už viac nepochybuje, pretože sa jej podarilo schudnúť 14 kilogramov a priam žiari! Čítajte ďalej a zistite, ako aj vy môžete získať bezplatnú konzultáciu s výživovým poradcom a bez námahy a rýchlo schudnúť!

Isabela, povedzte nám, snažili ste sa schudnúť už predtým?

– Spýtajte sa ma na ktorúkoľvek metódu chudnutia – čaje, tabletky, dokonca chudnúce pásy a nohavice – vyskúšala som ich všetky! Párkrát som sa pokúšala držať pôst, ale aj keď sa mi podarilo zhodiť pár kilogramov, po skončení „kurzu chudnutia“ sa vrátili dvojnásobne. Keď som povedala, že znova držím diétu, ľudia okolo mňa sa začali chichotať!

Prekvapivé: Isabela (45) schudla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR,)

Prečo ste si vybrali konkrétne Štokholmskú diétu?

 

– Som netrpezlivá a pripravovala som sa na dôležitú udalosť, kde som chcela vyzerať dobre. Potrebovala som metódu, ktorá by garantovala výsledok. Na internete som čítala veľa dobrých recenzií na Štokholmskú diétu, ale po všetkom, čo som skúsila, som jednoducho neverila, že je možné dosiahnuť také dobré výsledky. Rozhodla som sa, že to risknem, pretože jediné, čo som mohla stratiť, boli nadbytočné kilogramy (smiech). Koniec koncov, ak by sa mi nepodarilo schudnúť, peniaze by mi bez zbytočných otázok vrátili. Vyplnila som dotazník, e-mailom mi prišiel plán a ja som mohla začať!!!

Narazili ste počas diéty na nejaké ťažkosti?

– Vlastne to nebolo vôbec náročné. Všetko je napísané v pláne, len ho musíte dodržiavať! Dokonca som mala pocit, že jem rozmanitejšie jedlá, ako obvykle! Bola som skutočne nadšená, pretože výsledky som videla už po prvom dni: každé ráno som sa tešila na váhu, pretože číslo, ktoré ukazovala, stále klesalo. Hurá! Už som schudla 14 kilogramov! Zmeny sú úžasné, po dlhom čase sa mám zase rada a nebojím sa pozrieť do zrkadla! Teraz aj lepšie znášam fyzickú námahu: Neunavím sa tak rýchlo, ako predtým. Konečne mám pocit, že môj život je úspešný!

Prekvapivé: Isabela (45) schudla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR,)

 – Čo by ste odporučili ľuďom, ktorí nie sú úplne spokojní so svojím výzorom?

– Musíte sa vykašľať na výhovorky a začať niečo robiť! Šancu na štíhle a pekné telo – Štokholmskú diétu – máte priamo pred sebou! Vôbec to nie je ťažké! Začnite ešte dnes a už zajtra sa budete môcť tešiť z prvých výsledkov, tak ako ja!

Kliknite sem Stockholmhealth.com a vytvorte si svoj plán chudnutia!

Nadbytočná hmotnosť ovplyvňuje viac ako len vzhľad. Zvyšuje tiež riziko vzniku kardiovaskulárnych ochorení. StockholmHealth.com vám preto ponúka vlastný plán na chudnutie, ktorý vám pomôže schudnúť nadbytočné kilá! Prvých 50 uchádzačov dnes získa na svoj vlastný diétny plán 80% zľavu – zaplatíte len 9,95 € (bežná cena je EUR 49,95).

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu