Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Necítite sa s prichádzajúcou jeseňou dobre? Máme pre vás riešenie!

Zobraziť galériu (5)

Práve zdravotné ťažkosti môžu byť príznaky zvýšenej prítomnosti črevných parazitov v našom organizme. Väčšinou to prisudzujeme niečomu inému, ale práve dlhodobá únava, zažívacie problémy ako je zápcha, ale aj hnačka a nadúvanie môžu byť spôsobené vnútornými parazitmi. Časté sú aj alergie, bolesti hlavy, kĺbov či svalov, kožné problémy a mnohé ďalšie.

Dlhodobá únava a bolesti hlavy.

Máte problém so vstávaním? Každé ráno si hovoríte, že je vaše telo ťažšie a ťažšie? Tak zbystrite! Práve vy môžete mať v sebe zárodky parazitov. Berú si z vás toľko potrebnú energiu a vkladajú ju do svojho rastu, aby sa mohli uhniezdiť v orgánoch. S tým súvisia aj bolesti hlavy, ktoré trápia čoraz viac ľudí. Nie, naozaj to nemusí byť stresom alebo počasím. Nebezpečenstvo nákazy číha na každého z nás. Jednou z najrizikovejších skupín sú tehotné ženy, ktoré môžu mať tieto príznaky, avšak ich prisudzujú práve tehotenstvu. Stačí prísť do kontaktu s mačkou, resp. s jej výkalmi a problémy u tehotných žien sa môžu stupňovať. Nepodceňujte vaše zdravotné problémy a nenechajte parazity blúdiť vaším telom!

Viac informácií teraz na www.parazitex.sk

Necítite sa s prichádzajúcou
Zobraziť galériu (5)

Najohrozenejšou skupinou sú deti. Pozor na bolenie bruška.

Každý z nás už iste zažil situácie, keď mu nebolo dobre od žalúdka, cítili ste sa unavení, bez nálady a vaše problémy sa nezlepšia. Zamysleli ste sa ale nad tým, že by príčina bola v parazitoch? Aby vaše telo zasiahli paraziti, ktorí spôsobujú tieto problémy, stačí málo. Napríklad zle umyť zeleninu alebo ovocie. Aj voda predstavuje nebezpečenstvo pre nás a pre naše deti. Kvalita vody síce prechádza rôznymi skúškami, avšak nikto si nespomenie na test prítomnosti parazitov. A čo taká pieskovisko pre deti? Sú voľne prístupná pre mačky alebo psov. Každé dieťa si veľmi rado hrá v piesku s bábovkami a tie potom strká do pusy. Nebezpečenstvo na deti číha aj pri maznaní sa so psom. Stačí jedno olíznutie. Vidíte, aké je jednoduché, aby sa vaše dieťa nakazilo parazitmi?! Premýšľajte o zdraví vašich ratolestí!

 Viac informácií teraz na www.parazitex.sk

Necítite sa s prichádzajúcou
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

Prejavy sú rôzne. Nejde ich však ľahko odhaliť. Prečo?

Parazity žijú medzi nami a v nás. Častokrát o tom ale ani nevieme. Parazity predstavujú hrozbu práve kvôli ich pomalému nástupu prejavov. Nevieme o nich a pritom žijú v našich orgánoch a vysávajú z nás živiny pre svoj ​​rast. V súčasnej dobe sa zabúda na tieto nenápadné tvory, ktoré môžu bez problémov kolovať v našom tele. Postupne začínajú pribúdať ťažkosti, ktoré nevedomky pripisujeme úplne niečomu inému. Nechali ste sa testovať na výskyt parazitov vo vašom tele? Pozor, ani tieto testy nemusia byť stopercentné. Je dokázané, že u jedného človeka môže dôjsť najskôr k negatívnemu výsledku testu, ale po určitej dobe k pozitívnemu. Nič nie je istota. Starajte sa o svoje zdravie a udržte svoj ​​tráviaci trakt bez parazitov vďaka prírodnému doplnku stravy ParazitEx.

Viac informácií teraz na www.parazitex.sk

Necítite sa s prichádzajúcou
Zobraziť galériu (5)

Dôležité je predchádzať prenosu parazitov.

Je dokázané, že aj keď sa ľudia nechajú testovať na parazity, testy nemusia byť 100 %. Ak vám test vyšiel negatívne, nemusí to ešte nič znamenať. Preto je dôležité predchádzať prenosu parazitov. Pomôžu nám s tým  osvedčené bylinky, ktoré je možno extrahovať. Tieto extrakty sú mnohonásobne silnejšie ako samotné bylinky. Nemali by sme teda zabúdať aspoň 2x ročne užívať prírodné látky. Predstavujeme vám nový prírodný prípravok ParazitEx, ktorý pomáha udržiavať tráviaci trakt bez parazitov. Stačí len dodržať mesačnú kúru.

Kúpiť teraz na www.drmax.sk

Necítite sa s prichádzajúcou
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: PR)

Ako ParazitEx funguje? Úplne na prírodnej báze.

Základom unikátneho zloženia prípravku ParazitEx je prémiová 100 % rastlinná formulácia. Tieto extrakty významne pomáhajú k detoxikácii, posilneniu obranyschopnosti organizmu a na črevné parazity. Prípravok ParazitEx obsahuje kombináciu 9 overených bylinných extraktov pre správne fungovanie zažívacieho systému so zameraním na črevné parazity. Obsiahnutý vrcholák pomáha udržať tráviaci trakt bez parazitov, papája obsahuje latex s proteolytickou aktivitou, uľahčuje trávenie bielkovín a má negatívny vplyv na vývoj črevných parazitov ako sú červy. Doplnok stravy ParazitEx obsahuje silné prírodné extrakty z bylín a rastlín a to množstve potrebnom na dosiahnutie požadovaného efektu.

Kúpiť teraz na www.drmax.sk

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu