Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Veľké policajné pátranie po tínedžerke (17): Najväčší šok prišiel po tom, keď zistili, kde bola

Erian Thompsonová Zobraziť galériu (2)
Erian Thompsonová (Zdroj: Foto: Facebook/Erian Thompson )

QUEENSLAND - Dospievajúcu dievčinu polícia vyhlásila za nezvestnú osobu. Najväčší šok ale prišiel po tom, keď sa zistilo, že je v bezpečí. Na oznam o svojom zmiznutí zareagovala informáciou o tom, že je vo svojej izbe!

Tínedžerka Erian Thompsonová sa nedopatrením ocitla v policajnom vyhľadávaní nezvestných osôb. Slečna ostala v šoku, keď na sociálnej sieti našla výzvu so žiadosťou o pomoc pri jej hľadaní.  
 
Veľké policajné pátranie po
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook/Erian Thompson )
Okamžite preto zareagovala a a informovala políciu, že je všetko v poriadku a ona je živá a zdravá. "Chlapci som v poriadku, nie som stratená. Je to prehnaná reakcia, som zatvorená vo svojej izbe po tom, ako som sa pohádala so svojou sestrou," napísala sedemnásťročná Erian. 
 
Polícia na jej odkaz odpovedala a požiadala ju aby sa prihlásila osobne. "Ahoj Erian, som rád že si v bezpečí. Nemôžeme však výzvu stiahnuť, kým si nebola políciou videná a my sme si nepotvrdili, že si naozaj v poriadku. Môžeš zavolať, alebo prídeš na policajnú stanicu?"
 
Hovorca polície v Queensland potvrdil, že dievča bolo po celý čas v bezpečí a v okamžiku, ako sa to potvrdilo bola odobratá z databázy nezvestných osôb. 
Viac o téme: DievčaNezvestnáHľadaniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu