Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Aj na Slovensku máme svetové veci

Zobraziť galériu (8)
(Zdroj: PR)

Slovensko je v mnohých ohľadoch svetové. Máme svetové patenty či vynálezy, svetové rekordy, majstrov sveta či svetové kapacity v oblasti vedy a výskumu. Ale Slovensko má toho svetového omnoho viac.

Možno ste už vyskúšali drink s názvom Vodo-Vodka, ktorý si našiel svoje miesto aj v nápojových lístkoch podnikov a barov. Ak patríte medzi naozajstných vyznávačov kvality a k tomu preferujete aj kvalitné slovenské produkty a suroviny, odporúčame vám namiešať si výnimočný slovenský, ale kvalitou svetový drink, zdokonalený o „7 chutí Slovenska“, o unikátnu chuť slovenských byliniek a plodov.

Aj na Slovensku máme
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: PR)


Takýto nápoj ste mohli ochutnať počas série eventov Club MASTER 77 v Bratislave pod názvom GORAL MASTER VODO-VODKA 77. Výnimočnú kvalitu nápoja tvorí svetová vodka Goral Vodka MASTER, ktorá získala na prestížnych svetových súťažiach zlaté ocenenia za kvalitu. Vodka sa zmieša s obyčajnou pitnou vodou, kľudne aj z vodovodu. Máme to šťastie, že na Slovensku máme naozaj kvalitnú aj obyčajnú vodu. Ale jedinečnosť drinku vzniká až pridaním slovenských byliniek alebo plodov. Ak ste o sirupoch z medovky, skoroceľa, harmančeka a ďalších nikdy nepočuli, skúste to na internete a isto ich nájdete. Alebo si sirupy môžete vyrobiť aj doma.

Aj na Slovensku máme
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: PR)

Počas Club MASTER 77 ste si mohli vybrať jednu zo siedmych slovenských príchutí: medovka, lipa, skoroceľ, harmanček, šalvia, žihľava či zázvor (správne po slovensky známy ako ďumbier).
Aj na Slovensku máme
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: PR)

Vyskúšate? Tu je recept na GORAL MASTER VODO-VODKA 77:
4 cl vodky Goral MASTER 77
2 dcl vody
ľad
necelá ČL sirupu jednej zo slovenských príchutí
na dochutenie môžete okrem sirupu použiť aj čerstvé listy bylín alebo plody

Možno vás inšpirujeme, aby ste si sami našli unikátnu slovenskú príchuť, ktorá vám v tomto drinku najviac chutí. Nezabudnite však, že kvalita drinku je založená na kvalitných surovinách – kvalitnej vodke Goral Vodka MASTER , kvalitnej slovenskej vode i na slovenských príchutiach priamo zo slovenskej prírody.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu