Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Drzosť! Rus sa kúpal v najväčšom tatranskom jazere: Za toto VIDEO bude pykať!

Rusovi sa plávanie v jazere náramne páčilo. Zobraziť galériu (2)
Rusovi sa plávanie v jazere náramne páčilo. (Zdroj: youtube/Стрэндж Рекьюсэнт)

VARŠAVA - Ruský turista, ktorý sa vybral do Poľska pokochať sa krásami tamojších hôr, príliš nedbal na pravidlá, ktoré platia v prírodnej rezervácii. Pokojne si vyzliekol šaty a skočil do najväčšieho tatranského jazera. Orgány Tatranského národného parku tvrdia, že za takéto nezodpovedné správanie mu hrozí pokuta vo výške 500 zlotých (cca 115 eur).

Bizarná prosba opitého Rusa: Vypadol z okna na 3. poschodí, paralyzovaný chcel TOTO

Ruský turista, ktorý sa čľapkal v Morskom oku, môže vidieť dôkaz o svojom čine na internete. Video ukazuje, ako sa len v spodnej bielizni ponorí do vody a predvádza sa pred kamerou.

Správa Tatranského národného parku pripomína, že takéto správanie je neprijateľné a za kúpanie sa v jazere hrozí každému previnilcovi pokuta vo výške 500 zlotých.

Drzosť! Rus sa kúpal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/Стрэндж Рекьюсэнт)

Záznam na YouTube bol zverejnený v stredu 14. septembra a autor filmu v komentári píše, že muž neodolal a vliezol do vody. Údajne sa okolo nachádzali zákazy kŕmenia rýb, kačíc aj hádzania mincí do jazera, ale o zákaze kúpania nebola nikde ani zmienka.

Morské oko je prirodzene zásobovaným jazerom v Tatrách, ktorého akékoľvek znečistenie spôsobené nepozornosťou turistov môže mať škodlivé následky pre flóru a faunu v ňom, upozorňuje portál fakt.pl.

Viac o téme: TatryMorské oko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu