Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Prežil masaker v nočnom klube, smrtka si ho aj tak našla: Nikto nevie, čo sa mladíkovi (†24) stalo

Chris Brodman Zobraziť galériu (3)
Chris Brodman (Zdroj: Facebook)

TAMPA - Mladík, ktorý pred niekoľkými mesiacmi prežil krvavý masaker na floridskom Orlande, zomrel na párty, ktorá sa konala cez víkend. Jeho smrť je zahalená rúškom tajomstva, čaká sa na výsledky pitvy.

Chris Brodman prežil útok v nočnom gay klube Pulse v Orlande, ktorý sa odohral v polovici júna. Američan afganského pôvodu Omar Mateen tam zastrelil 49 ľudí. Smrť si na neho ale počkala inde. Uplynulú sobotu sa zúčastnil narodeninového večierka v dome neďaleko mesta Tampa, na ktorom aj zomrel. 

Prežil masaker v nočnom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Keď Chrisovo bezvládne telo na záhrade objavili v noci na nedeľu jeho kamaráti, okamžite privolali záchranku, informovala televízia WKMG. Lekárom sa ho však už oživiť nepodarilo. Polícia už zahájila vyšetrovanie, príčina smrti zatiaľ nie je známa. "Mala to byť noc plná zábavy a dobrej nálady," povedal známy zosnulého Orlando Torres. 

Prežil masaker v nočnom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook)

Ešte horšie je na tom Brodmanov partner Cord Skyla, ktorý sa so svojimi pocitmi podelil na Facebooku. "Nemôžem uveriť, že moje zlatíčko je preč. Nemôžem spávať, nemôžem dýchať, neviem, ako bez neho budem ďalej žiť." Cord zorganizoval zbierku, prostredníctvom ktorej sa snaží zoznať peniaze na zaplatenie Chrisovho pohrebu. 

Viac o téme: OrlandoSmrťMasakerChris brodman
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu