Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mŕtve leto? To Temné Kecy nezažili. Je to potvrdené. Slováci milujú vulgarizmy!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: PR)

Túto vtipnú partičku pred dvomi rokmi široká verejnosť nepoznala, dnes vypredávajú podniky po celom Slovensku. Temné Kecy dokázali nájsť dieru na slovenskom trhu. Vzbudili záujem odbornej i laickej spoločnosti o humor, ktorý je možno trochu drsnejší, odvážnejší, vulgárnejší, ale za to vždy originálny.

Každý mesiac majú pripravené pre svojich fanúšikov nové vystúpenia. Dá sa povedať, že práve vďaka nim začali vyrastať aj mnohé iné konkurenčné skupiny komikov na Slovensku, a však, ako tvrdí Ladižo: „Keď dvaja robia to isté, nikdy to nie je to isté.“ Temné Kecy sa vždy snažia vnášať do vystúpení niečo nové a moderné, často pozývajú na javisko zaujímavých hostí, spolupracujú s televíziami, dobrými režisérmi či grafikmi. Ľudia si obľúbili ich svojskú interpretáciu každodenných tém, situácií, s ktorými sa bežne stretávajú.

„Tešíme sa, že väčšina Slovákov pochopila, že tu nie sme od toho, aby sme vychovávali, ale bavili“, hovorí Ladižo.

Mŕtve leto? To Temné
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: PR)

Momentálne sa Temné Kecy pripravujú na VOLUME 15 - veľkú premiéru vtipných výplodov, pri ktorých sa nikto z prítomných zaručene nebude tváriť vážne. Túto show odpália 25. septembra v Ateliéri Babylon a už teraz je jasné, že lístky budú čoskoro vypredané. Okrem vystúpení v podnikoch bavia verejnosť aj prostredníctvom vtipných videí na Facebooku či YouTube.

Temné Kecy začínajú tretiu sezónu a medzi ich novinky patria napríklad Temné topky, cieľom ktorých je poukázať na to, že netreba brať bulvár až tak vážne. Taktiež sa ich priaznivci môžu tešiť na pripravovanú Temnú talk show s Jarom Slávikom. Pôjde o klasickú talk show obohatenú o riadnu dávku humoru, ktorá sa bude konať pravidelne v priestoroch Dunajského pivovaru.

Je vidieť, že chlapci majú stále čo robiť, a toto leto pre nich rozhodne nebolo mŕtve.  

Ak chcete aj vy ochutnať z ich humornej nálože, sledujte .

Na  www.facebook.com/temnekecy/ vždy nájdete aktuálne informácie o

vystúpeniach či vstupenkách. A keď sa pýtate, na ktoré Temné Kecy prísť, tak na každé!

- reklamná správa -

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu