Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Čech prišiel domov z nákupu: V byte na neho čakalo prekvapenie na posteli a odkaz na FOTO

Odkaz, ktorý sa len tak nevidí.
Odkaz, ktorý sa len tak nevidí. (Zdroj: MP Brno)

BRNO - Niektoré životné situácie by nevymyslel ani ten najlepší spisovateľ. Svoje o tom určite vie aj 59-ročný nájomník z brnianskych Obřan, ktorý zažil v nedeľu nepríjemné prekvapenie. Keď sa vrátil z nákupu domov a otvoril dvere do spálne, našiel vo svojej posteli okrem vankúša a deky aj železnú lešenársku trúbku. Našťastie sa záhadná udalosť čoskoro vysvetlila.

Manželia konečne po deviatich rokoch otvorili záhadný list zo svojej svadby: FOTO prekvapenia

Ako informoval tydenikpolicie.cz, hneď nad posteľou uvidel rozbité okno, ktoré bolo provizórne prekryté igelitom a prelepené páskou. Mužovi okamžite napadlo, že majiteľ bytu bude spôsobenú škodu klásť za vinu jemu, a preto zobral telefón a privolal hliadku mestskej polície.

Na prvý pohľad záhadný incident sa po príchode strážnikov rýchlo vyriešil. Pred dverami bytu totiž ležal odkaz od jedného z robotníkov, ktorý sa za neúmyselnú ujmu ospravedlnil. Navyše prisľúbil škodu nahradiť a nezabudol ani na podpis a svoje telefónne číslo.

Čech prišiel domov z
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: MP Brno)

"Dobrý deň, ospravedlňujem sa za rozbité okno, vykĺzla mi trúbka," napísal vinník, ktorý sa zjavne snažil situáciu vyriešiť hneď, ale nájomcu nenašiel doma, a tak zvolil aspoň takýto spôsob komunikácie

Strážnici napokon ešte muža upokojili, že sa v prípade akýchkoľvek nezrovnalostí pri vybavovaní škody môže znovu obrátiť na mestskú políciu, ktorá si správu od robotníka zaznamenala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu