Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

V šaláte si našla červa, napísala parádnu sťažnosť: Reakcia supermarketu? Bombová!

Leila Jayne a jej nový spolubývajúci
Leila Jayne a jej nový spolubývajúci (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Ak sa niekedy budete verejne sťažovať na produkt, ktorý ste zakúpili v supermarkete, urobte to vo veľkom štýle. Zaručí vám to obdobne epickú odpoveď od previnilca a možno aj vrátenie peňazí. Nasledujúci príbeh poslúži ako dokonalý príklad.

Leila Jayne Daly si nedávno kúpila v supermarkete Sainsbury's šalát. A spolu s ním aj červíka, na ktorého natrafila, keď si na šaláte chystala pochutnať. A preto zamierila na stránku obchodnej siete a pridala na ňu fotku a komentár, v ktorom sa posťažovala na nepríjemný nález. 

"Milý Sainbury's, so smutným srdcom vám oznamujem, že som z vášho šalátu stučnela. Hladná som otvorila chladničku a chcela si dať tento chutne vyzerajúci šalát. Vtom som ale zistila, že ho už niekto načal. Bol to tento malý červ. Bola som absolútne zhrozená. Moje deti sa rozplakali, moje mačky si začali búchať hlavu o stenu, manžel sa so mnou rozviedol, bolo to jednoducho peklo. Dala som si teda namiesto šalátu burger. Kvôli tomu som hneď pribrala 76 kg. Nie je to vôbec moja chyba, môže za to jedine červavý šalát. Čo za firma dovolí, aby sa červík dostal do jedla? Chcete, aby som zomrela? Čo keď sa do mňa dostane, zožerie všetky moje vnútornosti a moje deti prídu tak o matku? Mali by ste sa hanbiť! Zlyhala som ako osoba a stala sa zo mňa tlstá prostitútka. Opakujem, je to jedine vaša chyba. Vyhoďte všetkých svojich zamestnancov. Zavrite všetky svoje pobočky. Iné riešenie neexistuje." 

V šaláte si našla
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: Facebook)

Sťažnosť Leily bola, samozrejme, nadnesená a myslená s veľkou mierou nadsázky. A tak to pochopili aj predstavitelia obchodnej siete, čomu zodpovedá aj ich následná reakcia. "Ahoj Leila, to je naozaj strašné. Chudák červík, pochutnával si na šaláte a z ničoho nič sa stal ústrednou postavou v tomto hororovom príbehu. Dúfame, že sa vám podarilo upokojiť deti. 76-kilogramový prírastok na váhe, to je už niečo! Bol to náš burger, rád by som ho ochutnal tiež. Samozrejme súhlasíme s tým, že červy nepatria do šalátu, namiesto zavretia našich obchodov ale radšej navrhujeme vrátenie peňazí. A dáme vám ich o trochu viac, aby ste mohli nakŕmiť vášho nového priateľa a potešiť niečím pekným samú seba. Ozvite sa nám, Ross." 

Zákazníčka takmer prišla o život: Z brokolice zo supermarketu vyliezla táto háveď

Konverzácia medzi oboma stranami týmto zďaleka neskončila. Dalyová potom napísala, že zváži možnosť zmeny povolania z tučnej prostitútky na kuchárku šalátov. Prisľúbila, že odvolá svojich právnikov, ak jej Sainsbury's kúpi ferrari a čerstvý šalát. A dodala aj to, že červík je stále nažive, žije v ich záhrade a terorizuje susedovho psa, takže pre neho hľadajú náhradný domov. Celý tento bizarný príbeh skončil tak, že Leila dostala od supermarketu desaťlibrovú poukážku na nákup tovaru. 

Viac o téme: ŠalátČervíkReklamacia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu