Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Brutálne praktiky afrického prezidenta: Takto si má zvyšovať sexuálne schopnosti

Nguamo je údajne kanibal Zobraziť galériu (3)
Nguamo je údajne kanibal (Zdroj: TASR/AP)

MALABO - Rovníková Guinea vám možno veľa nepovie a už vôbec nie jej prezident. No podľa všetkého ide o jedného z najkrutejších diktátorov, akí kedy chodili po tejto zemi. Tí, ktorí jeho brutálny režim, prežili, sa o ňom vyjadrujú ako o "stelesnenom zle".

Teodoro Obiang Nguema  prevzal moc v Rovníkovej Quinei v roku 1979. Je známy ako "hlavný mučiteľ" a toto neslávne označenie mu patrí právom. Vládnuť začal po tom, ako zvrhol svojho strýka Francisca Maciasa Nguemu. Bol to akt pomsty za to, že dal vyvraždiť Teodorovu rodinu. 

Brutálne praktiky afrického prezidenta:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/russia today)

Odvtedy Obiang vládne tvrdou rukou. Jeho politických oponentov čaká krutý osud; sú vystavení mučeniu a útlaku. Lenže krutosť afrického prezidenta zachádza ešte ďalej - vraj je totiž kanibal. Svojich protivníkov konzumuje preto, lebo verí, že tak zlepší svoje sexuálne schopnosti. 

Nguemov politický rival Severo Moto v rozhovore pre jedno španielske rádio pred časom povedal, že "Obiang práve zožral štátneho komisára". "Tento komisár bol pochovaný bez mozgu a semenníkov. Chce, aby som sa vrátil do Guiney, aby mi mohol spraviť to isté."

Brutálne praktiky afrického prezidenta:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Sedemdesiatštyriročný Nguema naozaj verí, že sťahovanie z kože zaživa a konzumovanie mozgov svojich nepriateľov mu dáva nadľudskú silu, priam až božskú silu. Teodorovu krutosť potvrdil aj jeden z jeho bývalých radcov. "Keď sa raz rozhodne, že niekoho zabije, tak ho jednoducho zabije. Bez toho, aby sa za to zodpovedal alebo išiel do pekla, pretože je v neustálom kontakte s Bohom, ktorý mu dáva silu." 

Najkrutejší diktátori v histórii ľudstva: Na smrť poslali milióny nevinných

Prezidenta možno predsa len dobehna karma. Povráva sa totiž, že trpí rakovinou prostaty, hoci to doteraz nikto nepotvrdil. V prípade smrti by sa jeho nástupcom stal jeho štyridsaťšesťročný syn Teodoro Nguema Obiang Mangue, ktorý momentálne zastáva funkciu viceprezidenta. 

Viac o téme: KanibalDiktátorAfrika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu