Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Manželia konečne po deviatich rokoch otvorili záhadný list zo svojej svadby: FOTO prekvapenia

Dunnovci konečne otvorili posledný dar Zobraziť galériu (4)
Dunnovci konečne otvorili posledný dar (Zdroj: Facebook)

KALAMAZOO - Kathy a Brandon Gunnovci čakali dlhých deväť rokov na to, kým otvorili list, ktorý dostali na svadbe. Hoci väčšina z nás by asi nevydržala a otvorila ho hneď, manželia počkali, pretože, pravdupovediac, na neho zabudli. Teraz však už vedia, čo ukrýval. A aj my.

Brandon a Kathy z Michiganu sa zobrali v septembri 2007. Medzi svadobnými darmi našli zaujímavý balíček od od Katyinej pratety Alison, na ktorom bola nalepená obálka s textom "Otvorte až po prvej hádke". 

Manželia konečne po deviatich
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Napriek tomu, že manželia sa od svadby pohádali už veľakrát, list ostal neotvorený. Nedávno, keď sa rozprávali o svadbe ich priateľov a dohadovali sa, čo im kúpia, si spomenuli na darček od príbuznej. "Snažila som sa spomenúť na to, ktorý svadobný dar pre mňa znamenal najviac. Vtipné na tom je, že ten som mala odložený v skrini a doteraz sme ho neotvorili. Podvedome sme ho asi ani nechceli otvoriť, pretože by to symbolizovali naše zlyhanie," napísala Kathy na facebookovej stránke Love What Matters. 

Manželia konečne po deviatich
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Lenže potom si uvedomili, že vzhľadom na to, že list dostali od pratety a jej manžela, ktorí boli svoji už takmer polstoročie, list zrejme obsahuje kľúč k záchrane manželstva. A tak ho 30. augusta po dlhých rokoch konečne otvorili. Neboli v ňom žiadne magické rady ani veľké životné odhalenia. V škatuli sa nachádzali vínové poháre, váza a kozmetické produkty. V obálke boli dva odkazy - jeden pre Kathy, druhý pre Brandona. Kathyina obálka obsahovala nejaké peniaze, za ktoré mala kúpiť pizzu alebo krevety, jednoducho niečo, čo majú radi obaja. Ďalej jej Alison napísala, aby si napustili vaňu. Brandona zase v liste požiadala, aby kúpil svojej žene kvety a fľašu vína. 

Manželia konečne po deviatich
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

V skutočnosti ale nešlo o obsah balíčka. ale o manželov samotných. "Deväť rokov ležal na rôznych policiach a v skriniach, kde sa na neho prášilo. I tak nás ale naučil vzájomnej tolerancii, porozumeniu, trpezlivosti a schopnosti robiť kompromisy. Otvorili sme ho preto, lebo sme si konečne uvedomili, že recept na silný a zdravý manželský zväzok sa nikdy nenachádzal v tej škatuli, nachádza sa v nás. Nevieme, či práve to chcela teta Alison svojím darom docieliť, ale dúfame, že áno," dodala Kathy. 

Viac o téme: SvadbaManželstvoSvadobný dar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu