Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Monika (27) má zvrátený kalorický plán: Chce dosiahnuť svetový rekord, ktorý ju môže zabiť

Moniku partner ochotne kŕmi. Zobraziť galériu (3)
Moniku partner ochotne kŕmi. (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

FORT WORH - Dvadsaťsedemročná Monika Roleyová z Texasu si s váhou starosti rozhodne nerobí. Dnes váži okolo 320 kilogramov a chce zájsť ešte ďalej. Navyše, milujúci priateľ ju v bizarnej záľube dennodenne podporuje. Monika sa chce stať najťažšiu ženou na svete.

Kým väčšina žien túži schudnúť a udržať si peknú štíhlu postavu, Monika chce pravý opak. Jej snom je byť morbídne obéznou najťažšou ženou na svete. Otvorene priznáva: „Chcem byť imobilná.“ Cukrom ani tukom sa nevyhýba, práve naopak. Z jej kalorického príjmu by bolo väčšine ľudí zle od žalúdka.

Helena (32) vážila 150 kíl a spokojne priberala ďalej: Po urážke sa zmenila v sexi krásku na FOTO

Monika chce prekonať magickú hranicu 450 kilogramov, aby sa mohla pýšiť titulom najťažšej ženy na svete. V tomto rozhodnutí ju podporuje aj 25-ročný partner. Ten jej pripravuje jedlá a kŕmi ju pomocou lievika, keď sa Monike nechce žuť potravu.

Monika (27) má zvrátený
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

Napriek neprimeranej váhe je vraj Monika spokojná aj v sexuálnej oblasti. Ako sebavedome tvrdí, vedie aktívny sexuálny život. „Ľudia to nemôžu pochopiť, ale som závislá na jedle a kým budem mať 32, chcem byť nehybná,“ vyhlásila Monika, ktorej priateľ je pripravený aj na to, že bude musieť svoju  drahú polovičku umývať či prebaľovať. Najväčším prekvapením pre okolie je fakt, že párik sa aktuálne usiluje splodiť dieťa. Monika verí, že dieťa dokáže vychovať aj zo svojej spálne, predpokladá však, že bude potrebovať pomoc pestúnky.

Monika (27) má zvrátený
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Youtube/Barcroft TV)

Monika vyrastala s rodičmi a siedmimi súrodencami v texaskom Fort Worthe a celý život zápasila s hmotnosťou. Pred dvomi rokmi ešte chcela schudnúť a pripravovala sa na špeciálny chirurgický zákrok, ale v poslednej chvíli si to rozmyslela. Uvedomila si, že jej hmotnosť môže byť pre niektorých mužov príťažlivá a začala na internete zverejňovať erotické videá. Čoskoro stretla svojho aktuálneho priateľa Sida, ktorému sa páči presne taká, aká je. Monika verí, že je ten pravý, pretože je odhodlaný vykŕmiť svoju partnerku až do dosiahnutia svetového rekordu.

Viac o téme: MonicaRoley
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu