Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Bláznivá výučba vydajachtivých Rusiek: Polonahé sexice pýtali od vodičov peniaze na šaty

Nemáte 100 rubľov? Zobraziť galériu (2)
Nemáte 100 rubľov? (Zdroj: profimedia.sk)

KAZAŇ - Ruské dievčiny si vyskúšali neobvyklý spôsob, ako si zarobiť na oblečenie. Zaodeté iba do spodnej bielizne zastavovali v noci motoristov a žiadali od nich finančný príspevok. Táto úloha bola súčasťou miestneho workshopu, ktorý učil mladé ženy, ako si nájsť manžela. Polonahá prosba o peniaze bola jednou z lekcií.

Dovolenkári na Hvare v úžase zízali: FOTO nahých turistiek, ktoré sa prišli najesť do fastfoodu

K bizarnému incidentu došlo v meste Kazaň v centrálnej ruskej republike Tatarstan. Zábery na mobilný telefón urobil jeden z náhodných svedkov a ukazujú skupinku mladých žien v spodnej bielizni, ako si pýtajú príspevok vo výške 100 rubľov (cca 1,4 eur) od vodičov na šaty.

Jedna z členiek uviedla na kameru: "Máte 100 rubľov na tričko? Ideme do Nižného Novgorodu. Je to úloha. Prosím, pomôžte nám."

VIDEO Bláznivá výučba vydajachtivých
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Miestne médiá informovali, že sedem dievčin zapojených do tejto senzácie s vyzlieklo za účelom splnenia neobvyklej výzvy na nakupovanie v hotovosti. Motivácia akcie však bola ešte absurdnejšia. Išlo o účastníčky workshopu zameraného na výučbu, ako sa majú správať, aby sa vydali. Ženy zrejme zaplatili približne 25-tisíc rubľov (cca 345 eur) za trojdňový seminár.

Po zverejnení záznamu sa na internete okamžite roztrhlo vrece s komentármi, 'Andrey Ol' sa vraj domnieval, že hľadajú pokémonov, užívateľ s nickom 123 si však servítku pred ústa nedával a o dievčinách si myslí svoje: "Všetky sú hlúpe idiotky".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu