Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Manželia neverili vlastným očiam: Pred domom im ležala kreatúra na FOTO

Čo to má byť?
Čo to má byť? (Zdroj: profimedia.sk)

OSLO - Prekvapený nórsky pár sa podelil na internete s fotografiou čuda, ktoré našla manželka pred ich domom. Z nevábnej kreatúry, ležiacej na kameni, jej doslova behal mráz po chrbte. Ako sa však ukázalo, žiadny mŕtvy mimozemšťan to napokon nebol.

VIDEO Senzácia na internete: V Portugalsku natočili neznámeho tvora, zrazu záhadne zmizol

Karl Ingar Fossbakkens (51) z Tydalu uviedol, že jeho vydesená manželka našla toto podivné "monštrum" pred ich domom. Požiadala ho, aby sa išiel sám pozrieť a odstránil ho, pretože už len pohľad naň ju desil, také bolo škaredé. Muž sa však zachoval svojsky a najprv si urobil ako dôkaz zopár fotografií. Po tom, čo ich zverejnil na internete, začali užívatelia pátrať, čo by to mohlo byť za stvorenie. S bezsrstou takmer priesvitnou kožou a dĺžkou približne 25 cm vyzeralo pokojne ako nejaká rekvizita z filmu o mimozemšťanoch.

Manželia neverili vlastným očiam:
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Padli návrhy, že ide napríklad o pozostatky netopiera, ale podľa odborníka je pravda niekde inde. Zoológ Roar Solheim je presvedčený, že ide o zvyšky natrávenej veľkej žaby. Nejaký vták, pravdepodobne volavka, si vzal väčšie sústo, než dokázal stráviť a tak ju vyvrhol. Podľa tvaru nôh usúdil, že ide o žabu alebo ropuchu, pretože takéto nemá žiadny iný živočích. Povrch tela nasvedčuje, že bolo v kontakte so žalúdočnou kyselinou, informoval portál express.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu