Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Geniálny moment na palube Ryanair: FOTO chlapčeka, ktorý vás absolútne dostane

Luca Zobraziť galériu (3)
Luca "odpadol" od únavy (Zdroj: Foto: Profimedia)

LONDÝN - O milý zážitok sa postaral na palube lietadla spoločnosti Ryanair len dvojročný chlapček. Počas letu robil spoločnosť všetkým cestujúcim, s letuškou roznášal občerstvenie. Zlom nastal, keď na neho doľahla únava.

Len dvojročný Luca sa vracal domov z prázdnin so svojou mamičkou Carli Turnerovou. Spoločnosťou Ryanair leteli v pondelok zo španielskeho prístavného mesta Alicante na londýnske letisko Stanstead. Ako každé malé dieťa aj Lucu všetko zaujíma. V lietadle robil spoločnosť cestujúcim. Na svojom mieste neobsedela a leutškám pomáhal s obsluhou. 

Geniálny moment na palube
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia)

Ako pracovitý stewart pochodoval po palube lietadla hore dole a "venoval" sa cestujúcim. Chlapčeka náročná práca natoľko vyčerpala, že sa mu v jednom okamihu podlomili kolienka. Roztomilého Lucu zmohla únava a zaspinkal rovno v uličke medzi sedadlami. Pohotová mama zobrala mobil a svoje dieťatko odfotila. 

Geniálny moment na palube
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Profimedia)


Prečítajte si aj

Vystrašený Noro počas letu Ryanairu z Bratislavy: FOTO Pred očami NIEČO viselo, mohlo nás ohroziť?!


Carli z Mill Hill v severozápadnom Londýne uviedla, že jej synček pomáhal letuškám tak, že oznamoval príchod občerstvenia a klábosil s pasažiermi. Zarážajúce je, že chlapčeka po tom, čo únavou zaspal na zemi, cestujúci približne 20 minút prekračovali.   

 

Viac o téme: LietadloChlapčekRyanair
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu