Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Venované dílerovi mojej dcéry: Matka zverejnila ten najsmutnejší narodeninový ODKAZ

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Foto: Facebook/Tina Wells Louden)

FLORIDA - Nie málo mladých ľudí sa v živote stretlo s nejakým druhom drogy. Dôsledky bývajú katastrofálne. Najhoršie to prežívajú bezradní rodičia, ktorým sa pred vlastnými očami ich poklady ničia a pomaly zabíjajú. Jednou z týchto nešťastných matiek sa stala aj žena z Floridy.

Tina Wells Loudenová žije na Floride a rozhodla sa pre čin, ktorý nikdy predtým nespravila. Na facebookový účet pomenovaný "Heroín ťa zabije" zverejnila fotku, na ktorej je ona s urnou svojej dcéry. 
 
Venované dílerovi mojej dcéry:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Foto: Facebook/Tina Wells Louden)
Takýmto spôsobom totiž oslavovala dcérine 28 narodeniny. Bohužiaľ, už len sama so spomienkami. O svoju dcéru prišla po tom, ako jej Ashley spadla do kolotoča nazývaného závislosť na heroine. Jej dieťa užívalo tvrdú drogu po dobu 5 rokov. To sa jej stalo osudným a pred tromi rokmi mladú ženu táto závislosť zabila. 
 
Louden k zverejnenej fotke napísala pár slov: "Chcem aby drogový dealer mojej dcéry vedel, ako trávim jej narodeniny. Ako žijete sám so sebou?" Na otázku, ktorú v komentári položila pravdepodobne nečakala odpoveď. Vyzvala všetkých rodičov, s rovnako smutným osudom aby fotku zdieľali a tak zvýšili pravdepodobnosť, že sa to k tým, ktorým bol odkaz venovaný dostane. Príspevok sa ujal a v priebehu niekoľkých dní bol videní 250 000 krát. 
Viac o téme: DrogySmrťHeroínNarodeniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu