Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rocková smršť s novým headlinerom! Lukáš Adamec spojil sily s rockovou skupinou HORSKA CHATA

Zobraziť galériu (6)

Nová posila poctivej slovenskej rockovej muziky so známymi tvárami, osvedčenými hudobníkmi, fantastickým spevákom, modernými aranžmánmi a aktuálnym albumom, ktorý si jednoducho zamilujete.

Fanúšikom rockovej hudby netreba veľmi predstavovať skupinu HORSKA CHATA. Od svojho vzniku v roku 2002, táto formácia absolvovala množstvo koncertov, festivalov, súťaží, televíznych projektov a turné na Slovensku i v zahraničí. Za sebou má päť úspešných albumov, množstvo videoklipov, ocenení a nedočkavých fanúšikov, ktorí si na nový album museli počkať takmer štyri roky.

Rocková smršť s novým
Zobraziť galériu (6)
Rocková smršť s novým
Zobraziť galériu (6)

HORSKA CHATA za ten čas urobila zásadné zmeny v svojich radoch, popracovala na modernom zvuku, aranžmánoch, imidži a úplne nových pesničkách. Z pôvodnej zostavy ostali len dvaja členovia – basgitarista Ján Čižniar a bubeník Miro Liška. Novým gitaristom a zároveň autorom albumu NEMÁM STRACH sa stal talentovaný muzikant a skladateľ Ivan Matúš. Najvýraznejšou zmenou v tejto kapele je nepochybne pozícia speváka, ktorú obsadil skvelý Lukáš Adamec. Víťaz dvoch najväčších speváckych súťaží, výrazná  televízna osobnosť mnohých projektov a sebavedomý šoumen s nezameniteľným hlasom, si práve v tejto formácii plní svoj dávny sen o poriadnej rockovej muzike, pesničkách, ktoré majú potenciál osloviť širokú verejnosť a koncertoch s nadupanou rockovou šou.

Rocková smršť s novým
Zobraziť galériu (6)
Rocková smršť s novým
Zobraziť galériu (6)

Album NEMÁM STRACH si zamilujete na prvé počutie, aj keď nie ste fanúšikmi rockovej muziky. Úprimné, pravdivé texty, akoby zo života nás všetkých, bez nadsázky a pátosu poukazujú na bežné radosti, šťastie, postoje ľudí a pritom nabádajú poslucháča na pozitívne myslenie, vďačnosť, odvahu a nadhľad. Vyzretú textovú zložku dopĺňa moderná muzika nasledujúca trendy svetových kapiel, pritom si ale idúca svojim smerom, s vlastným zvukom a rukopisom. Vkusné sólové gitarové party, príjemné narábanie s dynamikou skladieb, obrovská energia a autentický spevácky prejav plný naozajstných emócii a výpovedí, posilnený dokonalou speváckou technikou, drive-om a nástojčivosťou striedajúcou sa s jemným podmanivým vokálom dokonalo disponovaného speváka kapely, sú predzvesťou novej éry slovenskej rockovej skupiny, ktorá pokiaľ nestratí nadšenie, zápal a tvorivého ducha, má šancu stať sa čoskoro dominantou našej hudobnej scény.

Krst CD sa uskutočnil vo veľkom štýle počas hlavného programu na DOD Markíza. Krstným otcom sa stal spevák Ivan Tásler zo skupiny IMT Smile. Adela Banášová krst odmoderovala a výnimočný okamih podporila energická bubnová show CAMPANA BATUCADA.

Prvým singlom z albumu je pieseň JEDINÁ, ku ktorej je už natočnený aj zaujímavý videoklip, ktorý bude mať premiéru 1.septembra 2016.

Rocková smršť s novým
Zobraziť galériu (6)

HORSKA CHATA – NEMÁM STRACH

spev: Lukáš Adamec

basgitara: Ján Čižniar

bicie: Miroslav Liška

gitara: Ivan Matúš

gitara / sólo: Marián Radošovský ( a.h.)

klávesy: Matúš Ferko ( a. h. )

nahraté: PULP studio ( Jakub Hríbik, Matej Turcer )

  1. ZA VODOU
  2. TIE ČASY
  3. VŠETKO SA TI VRÁTI
  4. JEDINÁ
  5. POVEDZ ČO CHCEŠ
  6. ČO AK
  7. NEMÁM STRACH
  8. PRÁVE DNES
  9. NIEKEDY NÁS BOLÍ
  10. I NEED YOUR LOVE
  11. ČO ŽIVOT DÁVA
  12. JAHODA II accoustic

www.horskachata.sk

album si môžete objednať: http://shop.steelart.sk/cd/73-cd-horska-chata-nemam-strach.html

video z DOD Markíza: 

Trailer k videoklipu: 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu