Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Najhoršia hotelová nočná mora: Hostia cítili v izbe čudný smrad, ráno odhalili hororový dôvod

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

PATTAYA - Hostia, ktorí sa ubytovali v hoteli v thajskom letovisku Pattaya, cítili v noci v izbe čudný zápach. Napriek tomu to nejako vydržali až do rána. Na druhý deň pôvod smradu odhalila upratovačka. Veď postele našla krv a pod matracom, vo vnútri lôžka ukryté telo mŕtvej transgender ženy.

Mala to byť dovolenka snov, išlo o život: Slováci ukázali hororové FOTO 4* hotela na Rhodose!

Podľa denníka Bangkok Post tamojšia polícia napokon v nedeľu odhalila aj vrahov obete, ktorú identifikovali ako 28-ročnú Amphon Kongsongovú. Išlo o dvoch chlapcov vo veku 17 a 14 rokov, ktorí prišli do Pattaye za prácou.

Starší z tínedžerov sa spoznal cez Facebook s Amphon, ktorá pracovala v bare a presvedčila ho, aby prišiel za ňou, že mu vie sprostredkovať zamestnanie. Na stretnutie zobral aj svojho mladšieho kamaráta a žena ich odviedla do hotela, kde 16. augusta prenajala izbu. Strávila s nimi niekoľko nocí a kupovala im jedlo.

Amphon Kongsongová
Zobraziť galériu (2)
Amphon Kongsongová  (Zdroj: FB)

Starší chlapec si údajne myslel, že im chce naozaj nezištne pomôcť, ale len do chvíle, kedy od neho minulý štvrtok začala požadovať sex, čo on odmietol. Hádka napokon eskalovala do fyzického násilia. 17-ročný mladík v návale hnevu svoju obeť uškrtil, zatiaľ čo mladší mu pomáhal tým, že jej držal nohy. Telo potom ukryli pod matrac a utiekli.

Polícia ich vystopovala pomocou záberov z bezpečnostných kamier a údajov uvedených pri zápise do hotela. Navyše dvojica netušila, kde by sa mohla ukryť a ďaleko sa nedostala. Teraz je obvinená z vraždy a ukrývania tela. Ak sa nájdu dôkazy, tak by ešte mohli pribudnúť aj obvinenia z krádeže či lúpeže.

 

 

Viac o téme: HotelMŕtvola
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu