Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

GoPro kamera zachytila mysteriózneho tvora: Natočili v americkom lese bájneho Big Foota?

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube)

OREGON - Podarilo sa psovi naraziť na mýtické zviera v americkom Oregone? O to sa teraz sporia internetoví užívatelia, ktorí mali možnosť sledovať video z GoPro kamery umiestnenej na štvornohom miláčikovi, pobehujúcom po lese.

VIDEO Senzácia na internete: V Portugalsku natočili neznámeho tvora, zrazu záhadne zmizol

Podľa popisu k záznamu majiteľ pripútal GoPro kameru k svojmu psíkovi, ktorý takto natáčal dianie v oregonských lesoch v roku 2015. Aj keď teda ide už o video staršieho dáta, väčšej pozornosti sa mu dostalo až tento týždeň po tom, čo ho zverejnil kanál Viral Nova a komentáre pod ním sa začali len tak kopiť.

GoPro kamera zachytila mysteriózneho
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Krátke video ukazuje psa počas chôdze cez lesný porast, keď sa zrazu pred ním vynorí zvláštna postava. Tvor je vzpriamený na dvoch nohách, chlpatý a podobný ľudoopovi. Zatiaľ čo niektorí komentujúci si myslia, že zábery by mohli byť pokojne pravé, nájdu sa aj takí, ktorí sú oveľa skeptickejší.

Jeden z nich uviedol, že pes nevykázal žiadnu reakciu vo chvíli, keď sa ľudoop objavil, čo znamená, že toho človeka v chlpatom preoblečení dobre poznal. Informoval portál MailOnline.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu