Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Pán ľadu Jevgenij Pljuščenko na Slovensku

Zobraziť galériu (12)
(Zdroj: PR)

Agentúra 212 priviezla v rokoch 2008, 2010 a 2012 ako prvá na Slovensko a do Čiech svetovú krasokorčuliarsku show PÁN ĽADU. Predstavenie, ktoré sa malo pred týmto dátumom uskutočniť v Prahe skončilo fiaskom.

Talianska agentúra nezaistila všetko potrebné u medzinárodného krasokorčuliarskeho zväzu a tak mohol Jevgenij iba od mantinelu pozdraviť plnú halu divákov. Až o rok, teda v roku 2008, sa podarili prvé tri vystúpenia Jevgenija v Košiciach, Bratislave a Prahe. Jevgenij pricestoval jeden piatok na krátku tlačovú konferenciu do Bratislavy kde sa oznámili tieto tri predstavenia a do utorka večera boli všetky vstupenky predané, teda celkom cca 25 000 kusov. Všetko prebehlo bez akej koľvek reklamy, iba na základe tlačovej konferencie. V ďalších rokoch už svoje grandiózne umenie predviedol v Košiciach, Bratislave, Zvolene, Ostrave, Brne a Prahe.  

Pán ľadu Jevgenij Pljuščenko
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: PR)

Olympijský víťaz, trojnásobný  majster sveta a sedemnásobný majster Európy  Jevgenij Pljuščenko. Spolu so svojimi nedávnymi súpermi a súputnikmi po svetových ľadových arénach predviedol veľkolepú show, pri ktorej ľudia od začiatku do konca tlieskali a skandovali mená ako Petrenko, Slutska, Lang, Szolchowy, Bonaly, Graetz, ..... Mnoho z nich doprevádzal na svoje Stradivárky v hodnote viac ako 3 milióny euro slávny huslista a skladateľ Edvin Marton, držiteľ ceny EMI.

Pán ľadu Jevgenij Pljuščenko
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: PR)

Dnes sa píše rok 2016 a čaká nás opäť krasokorčuliarky sviatok na najvyššej úrovni. Jevgenij Pljuščenko zavíta do Košickej Steel Arény 1.decembera 2016 a na Zimný štadión do Zvolena 3.decembra2016. Pripravuje sa na nasledovné, už piate OH. Po niekoľko operáciách a dlhej rehabilitácii je pripravený spolu s víťazkou zimných OH v Soči Adelinou Sotnikovou, majstrami Európy Tatianou Volosazhar-Maximom Trankovom, majstrom sveta Brian Joubertom, majstrom Európy Tomášom Vernerom a napríklad i manželským párom Chesnovcov, ktorý už svoje vzdušné majstrovstvo u nás predviedli, sľubujú ale, že predvedú niečo, čo sme od nich ešte nevideli. Títo všetci sa predstavia po 4 rokoch v Košiciach a po 8 rokoch vo Zvolene. Uvedené mená nie sú všetci, ktorí sa predstavia. Celkovo pricestuje minimálne 25 hviezd krasokorčuliarskeho neba. Samozrejme pricestuje aj Edvin Márton. Jeho majstrovstvo predvedie na „nových“ Stradivárkach vyrobených v roku 1699 talianskym majstrom Antoniom Stradivarim. Tento majstrovský nástroj má od roku 2014 a jeho cena sa odhaduje na 8 000 000 Euro. /slovom osem miliónov Euro/

Famózna show JEVGENIJ PLJUŠČENKO – PÁN ĽADU 2o16, bude nepochybne nezabudnuteľným večerom pre každého z Vás, či už ste niekedy skúšali piruetu alebo nie.

Predpredaj vstupeniek v cene 19 a 29 Euro iba v sieti Predpredaj.sk

Predstavenia sa uskutočnia pod záštitou nášho bobistu,  4 násobného účastníka zimných OH Milana Jagnešáka, ktorý sa podobne ako Jevgenij Pljuščenko chce zúčastniť aj svojich piatych zimných OH a Petra Lednára, člena rádu Maltézskych rytierov KMFAP, ktorý predstaveniam prinesie charitatívne posolstvo. Maličká poznámka, aj keď sa Milan Jagnešák a Jevgenij Pljuščenko zúčastnili posledných štyroch zimných OH, osobne sa ešte nikdy nestretli. Veríme, že predstavenia v Košiciach a Zvolene toto zmenia a tieto dve osobnosti zimných športov si podajú ruky. 

 

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu