Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO šialeného trendu na Malorke: Ľudia, nebláznite, to nemôžete myslieť vážne!

Doživotná pamiatka na dovolenku Zobraziť galériu (2)
Doživotná pamiatka na dovolenku (Zdroj: facebook/magaluf box office)

MAGALUF - Nechať sa potetovať, keď ste opití, je vždy zlý nápad. Ale nechať sa v opitosti potetovať na čelo je jednoducho na smiech. Svoje o tom vedia mladí dovolenkári na španielskom ostrove Malorka, kde sa momentálne rozšíril výsostne nezmyselný trend. Prosíme, pre vaše dobro ho nenasledujte.

Prímorské stredisko Magaluf na Malorke je známe tým, že sa tam dejú šialené veci. Najnovšie je to veľmi znepokojujúci tatérsky trend, kedy si mladí a poväčšine podgurážení ľudia podľa vzoru Harryho Potter nechávajú na čelo vytetovať jazvu v tvare blesku. Vyzerá to tak hlúpo, ako to len znie. 

Tomuto fenoménu napríklad podľahla mladá Britka, ktorej kerku vytetovali za dve minúty. Tipujeme, že už krátko nato svoje rozhodnutie oľutovala. 

Ak si myslíte, že po svete chodí len jeden človek s tetovaním blesku na čele, hrubo sa mýlite. Akonáhle sa totiž jej fotky objavili na sociálnych sieťach, istý mladík prišiel do rovnakého salónu a požadoval rovnaké tetovanie na to isté miesto. 

FOTO šialeného trendu na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: facebook/magaluf box office)

A tento trend sa veselo šíri ďalej, mimo hranice Španielska. Zaznamenali ho už aj na Cypre, konkrétne v rezorte Aiya Napa na juhu ostrova. 

Viac o téme: DovolenkaTetovanieMalorkaMagaluf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu