Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Šokujúce: Muž schudol 10 kíl len vďaka tomu, že postupoval podľa tejto jednej nezvyčajnej rady! FOTKA

Zobraziť galériu (2)

„Bez akejkoľvek extra námahy som len za pár dní schudol 5 kilogramov a najlepšie na tom celom je, že mám ešte viac energie ako predtým,“ hovorí Andrej (42) o svojich skúsenostiach s chudnutím. Prečítajte si rozhovor s Andrejom a zistite, kde si môžete bezplatne otestovať svoje šance na schudnutie a získať konzultáciu od výživového poradcu!

Aké sú vaše predchádzajúce skúsenosti s chudnutím, Andrej?

Predtým som sa snažil obmedzovať typ a množstvo jedla, ktoré som zjedol, ale bez väčšieho úspechu. Nie je to preto, že by som sa nerád hýbal, skrátka som zaneprázdnený a nemám vôbec čas chodiť do posilňovne ako iní ľudia. A už vôbec sa nechcem týrať hladom alebo experimentovať s užívaním nejakých pochybných piluliek. Uvedomil som si, že musím nájsť iný spôsob, ako schudnúť.

Aký trik ste použili na zhodenie nadbytočných kíl?

Najprv som vyplnil jednoduchý test a vytvoril som si sedemdňový plán na webovej stránke Štokholmskej diéty. Obával som sa, že zmeniť moje stravovacie návyky nebude jednoduché a že budem musieť hladovať, ale z tejto diéty sa vykľulo niečo úplne iné: miesto hladovania som dostal chutné a výdatné jedlá. Môj metabolizmus sa hneď v prvých dňoch programu začal správať inak a za pár dní som bez akejkoľvek námahy schudol 5 kilogramov. Úžasné! A navyše, odkedy som začal s programom, mám oveľa viac energie. Pokračoval som a rýchlo som schudol 10 kilogramov!

Šokujúce: Muž schudol 10
Zobraziť galériu (2)

Čo by ste odporučili ostatným, ktorí chcú tiež schudnúť?

Neklamte samých seba nahováraním si, že veci sa zmenia samé od seba. Jednoducho to vyskúšajte! Môžem čestne povedať, že odkedy som zhodil nadbytočné kilogramy, cítim sa úplne inak. Žijem a pracujem vďaka úplne novej energii. Chudnutie je oveľa jednoduchšie ako si myslíte!

Kliknite sem – Stockholmhealth.com – a vytvorte si svoj plán chudnutia!

Vytvorte si na stránke Stockholmhealth.com plán chudnutia prispôsobený presne pre vás a do týždňa sa zbavíte prebytočných kilogramov. A pri tom sa i naďalej budete stravovať zdravo a chutne! Len dnes dostane každý návštevník webovej stránky výsledky testu a konzultáciu s odborníkom na chudnutie zdarma!

​- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu