Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tínedžerku odrovnal babkin brutálne úprimný KOMENTÁR na Facebooku: Mám sa smiať alebo plakať?!

Chloe je pôvabná mladá slečna Zobraziť galériu (4)
Chloe je pôvabná mladá slečna (Zdroj: Facebook)

ALEXANDRIA - Sedemdesiatročná Škótka si vyslúžila nálepku "najúprimnejšia stará mama" v krajine po tom, ako nevhodným spôsobom okomentovala fotku svojej vnučky. Navyše tak urobila na sociálnej sieti, pred zrakmi všetkých jej kamarátov, a to sa nerobí.

Devätnásťročná Chloe Gallacherová si nedávno aktualizovala svoju profilovú fotku na Facebooku. Krátko po tom ju okomentovala až príliš úprimná babička Mary Kennedyová, keď napísala: "Aká nádherná by si mohla byť, keby si schudla." 

Tínedžerku odrovnal babkin brutálne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Dievčine slová starej mamy vyrazili dych. "Nevedela som, či sa mám smiať alebo plakať. Namiesto toho, aby ma povzbudila, ma úplne zrušila. Díky babi," povedala. A keď už Chloe nedokáže podporiť rodina, spravili to aspoň jej priatelia, ktorí okamžite napísali, že je krásna taká, aká je. 

Tínedžerku odrovnal babkin brutálne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

Zdá sa však, že na svete je takých úprimných Mary viac. Po tom, ako fotku začali zdieľať ľudia na Twitteri, pribúda komentárov o krutých babkách, ktoré zranili svoje vnučky podobnými nevhodnými poznámkami. Chloe sa na to všetko už ale teraz pozerá s nadhľadom. "Starú mamu to mrzí, pretože teraz si o nej ľudia myslia, že je protivná. Ona je ale stále taká, čo na srdci, to na jazyku a máme ju takú vlastne radi." 

Tínedžerku odrovnal babkin brutálne
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook)

A čo na to samotná Mary? Tvrdí, že vo Facebooku sa príliš nevyzná. Chodí tam len vtedy, keď chce vedieť, čo sa deje. Svoju chybu ale uznáva. "Vnučke som asi mala napísať súkromnú správu, pretože môj komentár bol určený len pre ňu, nikto iný ho nemal vidieť. Som rada, že sa na mňa kvôli tomu nehnevá. Mám desať vnúčat a jedno pravnúča a všetci ma veľmi dobre poznajú. Vedia, že som brutálne úprimná," povedala svojrázna babka. 

Viac o téme: UrážkaFacebook
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu