Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dovolenkári na Hvare v úžase zízali: FOTO nahých turistiek, ktoré sa prišli najesť do fastfoodu

Niekomu nahota naozaj neprekáža Zobraziť galériu (2)
Niekomu nahota naozaj neprekáža (Zdroj: profimedia.sk)

HVAR - Chorvátsky ostrov Hvar je vyhľadávaným letoviskom dovolenkárov, ktorí sem vždy radi prichádzajú za oddychom pri mori a peknými plážami. Niekedy sa však aj v tejto navonok pokojnej destinácii udejú nečakané veci. Najnovšie mali svedkovia možnosť vidieť dve britské turistky, ako si to šinú ku stánku s občerstvením v Evinom rúchu.

Porno s výhľadom: Dvojica v Rusku sexovala odušu na nábreží, skončila s hanbou na webe

Fotografie žien niekto zverejnil na internete, po ktorom sa začali rýchlo šíriť. Na jednej z nich vidno obe turistky pri pohľade zozadu, ako kráčajú k občerstveniu. Druhá zobrazuje jednu z turistiek, ako čaká v rade na jedlo, pričom má svoje oblečenie prehodené cez ruku.

Dovolenkári na Hvare v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Miestne médiá špekulovali, že nešlo o nudistky, iba o dvojicu, ktorá si nebola vedomá toho, že nahota je nezákonná v tejto oblasti. Na telách totiž mali jasné bledšie miesta po opaľovaní v bikinách.

Hvar je známy svojimi hradbami z 13. storočia a katedrálou postavenou v časoch renesancie. Hoci značky na ostrove informujú, že nahota je zakázaná, nie sú za ňu žiadne pokuty alebo iné formy trestu.

Dovolenkári na Hvare v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Podľa portálu mirror.co.uk v skutočnosti jediné miesta v Chorvátsku, kde turisti dostanú pokutu za vyzliekanie sa na verejnosti, je metropola Záhreb, a pobrežné letoviská Split a Dubrovník.

Viac o téme: DovolenkaHvarChorvátskoTurista
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu