Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Fanatik (56) utratil 20-tisíc za to, aby donútil schudnúť manželku (35): FOTO, ktoré vyráža dych

Donavon s Annou na sebe tvrdo makajú Zobraziť galériu (3)
Donavon s Annou na sebe tvrdo makajú (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Donavon Nelson našiel zvláštny spôsob, ako donútiť svoju ženu schudnúť. Aby jej dokázal, že aj vo vyššom veku to stále ide, začal tráviť niekoľko hodín v posilňovni denne a utratil nehorázne peniaze za všelijaké úpravy svojho zovňajšku.

Rodený Londýnčan celé dni cvičí a maká na svojej postave a z tohto dôvodu si najal až troch osobných trénerov. A aj to vidno, asi nikto by mu na prvý pohľad netipoval, že má 56 rokov. Lenže k dokonalému telu mu dopomáhajú aj plastickí chirurgovia; len vlani minul neuveriteľných 20-tisíc libier (23 700 eur) na najrôznejšie zákroky a telesné úpravy. 

Fanatik (56) utratil 20-tisíc
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Všetku tú drinu podstupuje z jediného dôvodu - chce donútiť svoju ženu Annu, aby na sebe tiež zamakala a schudla, pretože za posledné roky dosť pribrala. "Vezmete si ženu a o pár rokov zistíte, že je dvakrát tučnejšia. Chcem, aby bola taká, ako keď sme sa prvýkrát stretli, keď ma tak strašne vzrušovala," vysvetlil dvojnásobný otec. 

Veľké priznanie fitness trénerky: Odhalenie na FOTO, takto som vyzerala predtým

Áno, myslí to dobre, lenže treba si uvedomiť, že ľudia sa vekom menia a ich telo v staršom veku nevyzerá tak, ako keď mali dvadsať. Donavon ale vek nerieši a chce byť vo forme aj po päťdesiatke. A preto má prsné implantáty, podstúpil niekoľko liposukcií a každé ráno si čistí zuby dvadsať minút. Raz mesačne lieta do Švédska za svojím obľúbeným kaderníkom, aby mu pristrihol hrivu. "Manželka je odo mňa o 21 rokov mladšia, takže sa musím udržiavať fit. Takto aspoň viem, že keby ma niekedy opustila, nezostanem na ocot." 

Fanatik (56) utratil 20-tisíc
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Jeho prísny režim vraj na Annu zaberá a núti ju k tomu, aby na sebe zapracovala. Nemá síce osobného trénera, no do posilňovne chodí trikrát týždenne. "Jeho motivácia ma poháňa vpred. Niekedy sa mi ale nechce a vtedy si pomyslím, že ja tučniem doma, zatiaľ čo on chudne v telocvični. Vtedy si pripadám, že ja som tá staršia," povedala tridsaťpäťročná novinárka. 

Fanatik (56) utratil 20-tisíc
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Nelson miluje fakt, že je široko ďaleko tým najštýlovejším otcom. Všetci otcovia v okolí sú mladší ako on, no on je jediný, kto dokáže robiť saltá na ihrisku. Dokonca sa ho tam občas snažia zbaliť oveľa mladšie baby. Nie je asi prekvapením, že Donavon premenil svoju posadnutosť na podnikanie a teraz vo Švédsku prevádzkuje tábor Boot Camp pre ľudí, ktorí chcú schudnúť. Zariadenie sa nachádza uprostred ničoho, takže ľudia môžu so svojimi kalóriami bojovať bez akéhokoľvek pokušenia. 

Viac o téme: FitnessPlastika
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu