Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Varovanie pred dovolenkou: VIDEO dokazuje, ako ľahko môžete prísť v hoteli o všetko cenné

Také jednoduché!
Také jednoduché! (Zdroj: YouTube)

MANITOBA - Nasledujúce video má síce už nejaký ten rôčik, odkedy bolo zverejnené, ale stále sa nič nemení na jeho aktuálnosti. Poučný záznam ukazuje, prečo nie je vždy rozumné odkladať si peniaze a iné cennosti do trezora v hotelovej izbe. Je pravdepodobné, že tam nemusia byť vo veľkom bezpečí.

Terorizmus spravil zo Slovenska dovolenkový raj: Historický rekord na dosah!

Keď sa Brad Reid z Manitoby v Kanade vybral na dovolenku, uložil všetky svoje cestovné doklady do bezpečia vo svojej hotelovej izbe. Onedlho však nastal problém, keďže si nedokázal spomenúť na heslo, ktoré do trezora zadal, a tak zavolal na recepciu. Tam ho informovali, že všetko, čo musí urobiť, je zadať iné heslo na jeho otvorenie. Existuje totiž predvolený kód, ktorý odomyká všetky hotelové sejfy, a tým je šesť núl.

Znepokojený Brad sa po tomto nepríjemnom zážitku rozhodol zdieľať video, ktoré už pozrelo vyše 1,6 milióna divákov. Na zázname vidno, ako naozaj stačí stlačiť 000000 a trezor sa otvorí. Kanaďan preto všetkých upozornil, aby si pred tým, ako vyrazia von na celý deň a nechajú si veci v trezore, radšej skontrolovali, či aj ich bezpečnostné zariadenie nereaguje na rovnakú, či podobne triviálnu kombináciu.

Samozrejme, nie všetky trezory v hotelových izbách, majú takéto mizerné zabezpečenie, a niektorí internetoví užívatelia Bradovi ani neveria, že si nevymýšľa, ale nemusí byť na škodu si ho radšej skontrolovať. Čo ak práve vy by ste mali patriť medzi nešťastníkov.

Viac o téme: DovolenkaTrezor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu