Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dídžej na párty lodi chcel pobaviť opitých turistov: VIDEO slovnej katastrofy, zhrození ľudia

Zabávajúci sa mladí dovolenkári
Zabávajúci sa mladí dovolenkári (Zdroj: YouTube)

MAGALUF - Dídžeji v snahe zabaviť publikum to niekedy preženú a trepnú poriadnu hlúposť. Pred pár dňami sa to podarilo chlapíkovi, ktorý hral pre turistov zabávajúcich sa na lodi pri pobreží španielskeho ostrova Malorka.

Na Facebooku sa objavilo video, na ktorom sa dídžej na diskotéke snažil pobaviť opitých britských dovolenkárov veľmi nemiestnym vtipom. "Teraz vás prosím o rešpekt a moment ticha pre národnú hymnu Sýrie," zahlásil a vzápätí sa ozvali prvé tóny skladby. Lenže v skutočnosti nešlo o žiadnu národnú hymnu, ale o tanečnú pieseň Runaway od skupiny Galantis. 

Mladík týmto spôsobom narážal na ťažký osud sýrskych migrantov, ktorí utekajú zo svojej rodnej krajiny pred vojnou a nepokojmi. Jeho necitlivý žart užívatelia na internete poriadne skritizovali. "Škoda, že sa tá loď neprevrátila tak, ako sa prevrátili lode prevážajúce sýrskych utečencov v Stredozemnom mori," napísal Joel. "Som úplne bez slov, to je absolútne neúctivé. Niekedy nenávidím ľudí," pridala sa Laura. 

Po pobreží Španielska, ale aj iných prímorských krajín, sa počas leta plavia lode, na ktorých sa konajú párty a turisti hrajú ponižujúce hry. 

Viac o téme: DovolenkaŠpanielskoMalorkaMagaluf
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu