Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Rodina išla do kostola na omšu: Potom si otec s hrôzou na niečo spomenul, TRAGÉDIA!

Kostol, pred ktorým sa stala tragédia
Kostol, pred ktorým sa stala tragédia (Zdroj: google maps)

DALLAS - Niektorí ľudia sú jednoducho nepoučiteľní. Odborníci každý rok upozorňujú na to, že v lete nesmiete nechávať deti či zvieratá zavreté samé v aute, no i tak sa stále stáva, že takýmto spôsobom dochádza k úmrtiam. Najnovšie v americkom Dallase, kde v páľave zomrelo trojročné dievčatko.

Mladá rodina z Texasu sa v nedeľu poobede vybrala do kostola na bohoslužbu. Počas nej sedeli rodičia a deti samostatne. Po omši, keď sa znovu všetci stretli, si otec uvedomil, že najmladšia dcéra chýba. Okamžite pribehol k autu, tušiac, že sa stalo niečo strašné. Vo vnútri svojej Hondy Pilot našiel nehybné telíčko dievčatka, zobral ho na ruky a odniesol do kostola. Vonku boli 37-stupňové horúčavy, v aute bol tým pádom ešte viac. 

Rodina išla do kostola
Zobraziť galériu (1)
 (Zdroj: google maps)

Privolaní záchranári sa snažili dievčatko oživiť. Situáciu komplikoval aj fakt, že rodina nebola tunajšia, pochádza vraj z Barmy. Ich dcérku previezli do nemocnice Baylor Medical Center, tam ju ale bohužiaľ prehlásili za mŕtvu. "Je to úžasná rodina. Deti rady čítajú Bibliu. Je mi veľmi ľúto, čo sa im stalo," povedal reverend, ktorý v osudný deň viedol omšu, pre televíziu CBS DFW. 

Ďalšie dieťa zabudnuté v rozpálenom aute: Incident desí rodičov detailom, z ktorého mrazí

Miestna polícia vypočúvala hodiny členov kongregácie, aby zistila, čo presne sa stalo. Nevylučuje, že voči rodičom vznesie obvinenie v súvislosti so zanedbaním starostlivosti s následkom smrti. 

Viac o téme: SmrťDallasDieťa zabudnuté v aute
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu