Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

VIDEO Rasistický útok v metre: Priaznivec Donalda Trumpa poslal ženu makať späť na polia

Muž sa vulgárne rozkrikoval v metre. Zobraziť galériu (2)
Muž sa vulgárne rozkrikoval v metre. (Zdroj: YouTube)

NEW YORK - Muž v preplnenom newyorskom metre nevedel predýchať, že si nemá vo vozni kam sadnúť a posledné voľné miesto mu spred nosa vzala žena čiernej pleti. Okrem toho, že vykrikoval: "Donald Trump 2016", pokračoval vo vulgárnom rasistickom výstupe, v ktorom pasažierku opakovane nazval "p**ou". Jeho otrasný výstup, natočený svedkami na mobilné telefóny, sa dostal na internet.

VIDEO Hysterická cestujúca začala terorizovať cudzinca vo vlaku: Vráť sa do svojej krajiny!

Po tom, čo sa dvojica pravdepodobne sporí o sedadlo, muž v bledom obleku, ružovej košeli a klobúku, ženu rázne zarazí háškou: "Sadni si, p**a" a nasledujú ďalšie urážky a výkriky: "Donald Trump 2016". Iná pasažierka, ktorá ho pravdepodobne pozná, mu dohovára, aby to nechal tak, ale to rozhnevaného muža vôbec nezastaví.

VIDEO Rasistický útok v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

VIDEÁ obsahujú vulgarizmy! Nie sú vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou!

"Strčte ich späť na sk*****é polia, kam patria," naváža sa odvážlivec ďalej aj napriek upozorneniam, že už toho bolo dosť. "Niektorí ľudia za to nestoja," tíši ho pasažierka. "On za to nestojí," odpovedá slovne napadnutá černoška, no to ešte nie je ani zďaleka koniec. Druhé video muža zachytáva, ako pokračuje v nadávaní.

"Hlúpa zas***á kr**a! Hlúpa zas***á arogantná kr**a!" počastuje ženu ďalšou dávkou vulgarizmov a navyše, keď sa ozve na svoju obranu, tak jej ukáže prostredník. "Čo máte päť rokov?" nedá sa obeť. No to už príde na scénu ďalšia žena a pomaly odvedie muža z metra.

Viac o téme: Donald Trump
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu