Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šéf v totálnom šoku: Podriadení mu darovali najnovší hit! Krásnu Teslu za to, čo pre nich urobil

Dan Price sa z darčeka neskutočne tešil. Zobraziť galériu (3)
Dan Price sa z darčeka neskutočne tešil. (Zdroj: FB/Dan Price/Gravity Payments)

SEATTLE - Len pred rokom médiami obletela správa, že majiteľ americkej spoločnosti Gravity Payments si o viac ako osemdesiat percent znížil plat, aby ho mohol zvýšiť svojim zamestnancom. Z tohto počinu Dana Pricea (32) vtedy mnohým spadla sánka a označovali ho za najlepšieho šéfa na svete. Odmena však na seba nenechala dlho čakať a jeho pracovníci sa mu teraz za dobrý skutok veru poriadne odvďačili.

Ročný plat Dana Pricea ešte nedávno dosahoval výšku milión dolárov, ale v záujme svojich zamestnancov sa tejto lákavej sumičky rozhodol vzdať a tým ich minimálnu mzdu zvýšil až na 70-tisíc dolárov. Niektorým pracovníkom pobočky v Seattli sa tak zrazu ich výplatná páska dramaticky zmenila až o dvojnásobok.

Čisté imanie podnikateľa v roku 2015 dosahovalo podľa The New York Times asi tri milióny dolárov. Po radikálnom kroku musel aj on vykryť nejako svoju "stratu", a tak prenajíma svoj dom. Vôbec mu to však neprekáža a je rád, že pomohol svojim zamestnancom, od ktorých teraz dostal na oplátku nečakaný dar.

Šéf v totálnom šoku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Dan Price/Gravity Payments)

Koláž fotografií vo facebookovom profile firmy Gravity Payments, ktorá spracováva platby kreditnými kartami, dokazuje, že si pracovníci svojho šéfa naozaj vážia, keď sa mu poskladali na novučičké auto značky Tesla, ktorého cena sa symbolicky začína práve na 70-tisíc dolároch.

"Som šokovaný. Stále tomu neverím. Nikdy som si nepredstavoval, že by to bolo možné. Zamestnanci Gravity Payments sa mi v priebehu posledných šiestich mesiacov vyzbierali na moje auto snov. Úplne novú, nádhernú modrú #Teslu. Som ešte v šoku. Ani netuším, ako za to všetko poďakovať," vyjadril sa taktiež na sociálnej sieti Dan Price.

Šéf v totálnom šoku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Dan Price/Gravity Payments)

Jedna zo zamestnankýň podľa portál MailOnline prezradila, ako k tomu vlastne prišlo. "Viete, len sme tak sedeli, ja a ešte ďalšia osoba, a trochu sme premýšľali nad tým, ako sa Danovi poďakovať, a prišli sme na jednu vec, o ktorej hovoril skutočne veľa a s láskou. A tak sa zrodil nápad s Teslou." vysvetlila Alyssa O'Nealová. Danovi určite museli pri pohľade na takúto odmenu vyhŕknuť slzy dojatia. Úsmev od ucha k uchu teda rozhodne mal.

Šéf v totálnom šoku:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Dan Price/Gravity Payments)

Viac o téme: TeslaDan PriceGravity Payments
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu