Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Zvrhlý doktor (47) pripravil svojej zamestnankyni (20) peklo: Znásilnil ju počas potratu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: owningpink.com)

FREEPORT - Lekár na Bahamách znásilnil mladú ženu počas vykonávania potratu iba dva týždne potom, čo pri nej masturboval počas fyzickej prehliadky, ktorá mala byť súčasťou prijatia do zamestnania. Informoval tamojší súd.

Mladá žena (24) nechala pred spaním pootvorený balkón: Zažila najhoršiu noc svojho života

Gerald Mark Forbes mal trieť 20-ročnej žene vagínu a masturbovať potom, čo ju vo februári minulého roka informoval, že kvôli práci na jeho klinike vo Freeporte musí podstúpiť lekárske vyšetrenie. O dva týždne neskôr sa ho obeť spýtala, či by jej nemohol pomôcť s ukončením tehotenstva, s čím mal doktor súhlasiť. Muž je teraz obvinený, že počas procedúry, došlo k znásilneniu, napísal Tribune 242.

Forbes obvinenia zo znásilnenia a nemravného správania popiera. Polícii povedal len toľko, že ide o kamarátku jeho priateľa, ktorá u neho pracovala dva mesiace, kým ju vraj neprepustil kvôli tomu, že obchody nešli dobre. Keď ho však pri vypočúvaní požiadali, aby sa vyjadril k údajným incidentom, prešiel to iba formuláciou: "Bez komentára".

Obeť od lekára po znásilnení žiadala vyplatiť aj mzdu, ktorá jej ešte mala prináležať, ale ten jej prostredníctvom aplikácie Whatsapp odpísal, že jej nič nedlhuje, pretože jej poskytol lieky. A to balenie Methotrexatu, ktorý je určený na vyvolanie potratov, z čoho bola žena po prečítaní príbalového letáka značne zmätená.

Hlavné pojednávanie pokračuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu