Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Trapas na dovolenke v Chorvátsku: Majiteľ cukrárne zverejnil VIDEO, ako ho chcel Poliak ošklbať

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: YouTube/Ylber Zeqiri)

ROVINJ - Bezpečnostná kamera v cukrárni v centre mesta Rovinj mala počas minulého víkendu zachytiť turistu, ktorý sa snažil obsluhu prekabátiť jedným z najstarších a najúčinnejších trikov, aby sa vyhol plateniu. Záznam ukazuje štvorčlennú rodinku na terase, ako pokojne je, no podľa majiteľa zariadenia v istom okamihu vidieť, ako otec vytiahne čosi z vrecka a umiestni to na tanier. O pár sekúnd neskôr si to už s tanierom v ruke rázuje za čašníkmi aj so svojou sťažnosťou.

Tragická dovolenka v Chorvátsku: FOTO Deti sledovali smrť otca (†38) na pláži, dôvod je desivý!

"Bol to hmyz, nejaká mucha, neviem presne. Urobil okolo toho drámu na terase pred všetkými hosťami, išiel niekoľkokrát na záchod, ako keby sa chystal zvracať, vypláchnuť si ústa. Mal som podozrenie, pretože to bolo všetko prehnané. Nemohol som tomu uveriť. To je dôvod, prečo, keď odchádzal, skontroloval som bezpečnostné kamery a zbadal som to. Pri priblížení pekné vidieť, ako vytiahne niečo z vrecka. Šťastie, že jeho dcéra práve vtedy sedela a všetko je dobre zaznamenané," povedal portálu jutarnji.hr syn majiteľa cukrárne, ktorý si želal zostať v anonymite.

Podľa neho išlo o poľských turistov, ale zdôrazňuje, že incident nemá nič spoločné s ich štátnou príslušnosťou a hovorí, že nechce, aby si to niekto nesprávne vyložil, pretože mávajú zvyčajne dobrých zákazníkov bez ohľadu na to, z ktorej krajiny pochádzajú.

Trapas na dovolenke v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube/Ylber Zeqiri)

Synovi majiteľa bolo divné, že sa muž sťažoval na terase a nechcel sa ísť radšej pozhovárať dovnútra. Dráma na verejnosti zákazníkovi podľa neho dodávala pocit sily. Podozrivé mu bolo aj to, že odmietol ponuku na náhradný zmrzlinový pohár. Hoci sa to Poliakovi veľmi nepozdávalo a bol nahnevaný, napokon sa po ťahaniciach dohodli, že zaplatí za všetko, čo bolo v poriadku, okrem zmrzliny. Akonáhle nespokojný hosť s rodinou odišiel, skontroloval kamery.

"Po pol hodine som ho zbadal znovu, ako míňa náš podnik. Snažil som sa ho privolať, ale tváril sa, že ma nepočuje a pokračoval ďalej. Išiel som za ním a dobehol ho po niekoľkých sto metroch. Kričal na mňa: "Zmeškám loď, zmeškám loď", takže asi nebol ubytovaný v Rovinji, ale prišiel len na výlet. Povedal som mu, že mám snímku, kde možno vidieť, že klame, ukázal som mu mobil," uviedol syn majiteľa, ktorý napokon dosiahol svoje. Poliak vytiahol peňaženku, zaplatil za zmrzlinu a šiel si po svojom.

Záznam je zverejnený aj na videoportáli YouTube ako varovanie pre ostatných pracovníkov reštauračných zariadení, aby si na páchateľov dávali pozor. Syn majiteľa ešte dodal, že so zákazníkmi nemajú vo zvyku dostávať sa do konfliktu a v takýchto prípadoch predpokladajú, že majú vždy pravdu, ale tentokrát vďaka kamere mali dôkaz, že sa ich snažili podviesť.

Inkriminovaný okamih má prísť v 39. sekunde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu