Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Chlapček trpel mučivým ekzémom, lekári sú paf: Mladá mama tvrdí, že objavila zázračný liek

Christina so synčekom. Zobraziť galériu (2)
Christina so synčekom. (Zdroj: thinkstock.com)

WASHINGTON - Dvojročný Joey Bottrill trpel závažným kožným ochorením, ktoré odborníci nedokážu úspešne liečiť. O to viac boli prekvapení, keď im jedného dňa prišla mladá mama ukázať svojho synčeka. Z tváre mu zmizli krvavé škrabance len vďaka prírodným surovinám.

Christina Clintonová si so svojím dieťaťom vytrpela mnoho trápenia. Batoľa sa kvôli bolestiam, ktoré mu spôsoboval kožný ekzém, zvyklo zobudiť aj desaťkrát za noc. Bez ohľadu na to, že malo pokožku obviazanú ochrannými obväzmi, posteľné obliečky dieťaťa boli zakrvavené, pretože chlapček si svrbiacu pokožku neustále škriabal.

Andrew zázračne porazil pliagu, ktorá by ho zabila: Lekári sú doteraz zmätení a nechápu

Ekzém, ktorý mal chlapček nielen na tvári, ale po celom tele, mu však záhadne začal miznúť. Jeho mama je presvedčená, že dieťaťu pomáha jednoduchý liek vytvorený z ovsených vločiek a oleja z treščej pečene. Lekári dieťaťu predpísali steroidný krém, ale matka tvrdí, že stav chlapca sa po nich nezlepšoval a batoľa naďalej trpelo rôznymi bolestivými infekciami.

Matka sa podľa jej slov dostala k zázračnej masti náhodou, keď si všimla reklamu na prírodný austrálsky hydratačný krém zo spomínaných ingrediencií. Netrvalo dlho a výsledky boli ohromujúce. Odteraz už Joey nemusí spávať v rukaviciach a obväzoch, uvádza Health Medicine Network.

Chlapček trpel mučivým ekzémom,
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: Zázračný liekKrém na ekzém
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu