Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Otrasný čin ožratej šoférky (29): Zrazila muža (†69), z toho, čo prišlo potom, behajú zimomriavky

Esteysi Izazaga Sanchezová Zobraziť galériu (4)
Esteysi Izazaga Sanchezová (Zdroj: FB, Fox 5, ABC 10)

SAN DIEGO - Esteysi Izazaga Sanchezová (29) je obvinená zo zabitia 69-ročného Jacka Ray Tenhulzena v meste Oceanside, americkom štáte San Diego. Spôsob, akým ho pripravila o život, nie je nič pre slabé povahy. Opitá namol ho nabrala svojím autom, keď prechádzal cez cestu. Pri náraze mu oddelila nohu a so zvyškom tela zaborenom v čelnom skle jazdila ďalších pár kilometrov, kým opustila vozidlo a bežala domov.

Opitý vodič nabúral v Prahe 10 áut: VIDEO "spanilej" jazdy, ktorá mala kurióznu dohru!

Prokurátor tvrdí, že náraz bol taký silný, že odrezaná noha obete sa odrazila cez strechu a dopadla na kufor auta. Podľa televízie CBS 8, keď polícia Sanchezovú zatýkala, stále mala črepy z čelného skla vo vlasoch. Námestníčka okresného prokurátora Aimee McLeodová označila ženu za "veľké nebezpečenstvo pre verejnosť". Sanchezová mala obsah alkoholu v krvi vysoko nad rámec zákonného limitu. Na nezodpovednú vodičku teraz pošlú aj imigračnú kontrolu.

Otrasný čin ožratej šoférky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB, Fox 5, ABC 10)

Podľa súdnych dokumentov Sanchezová čelí obvineniu zo zabitia, úteku z miesta činu a neposkytnutia pomoci, šoférovania pod vplyvom alkoholu a riadenia bez vodičského preukazu.

Svedkovia sa pre televízny kanál Fox 5 San Diego vyjadrili, že Sanchezová vystúpila s krikom z auta, keď zaparkovala v slepej uličke, kde bývala. Potom obišla roh a vošla do domu. Edgar Esperanza, ktorý sa išiel pozrieť, čo sa stalo, objavil Tenhulzenovo telo stále zapichnuté v čelnom skle. Keď sa tínedžer išiel opýtať Sanchezovej, čo to má znamenať, povedala mu, že všetko je v poriadku.

Otrasný čin ožratej šoférky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB, Fox 5, ABC 10)

Otrasný čin ožratej šoférky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: FB, Fox 5, ABC 10)

Privolaná záchranka už iba skonštatovala mužovu smrť a vyšetrovatelia zakryli auto modrou plachtou, aby susedia nemohli vidieť telo. Jack Ray Tenhulzen bol podľa miestnych obyvateľov bezdomovec a práve smeroval do vývarovne.

Sanchezová policajtom povedala, že v ten večer pila v niekoľkých baroch a bola na ceste domov, keď prišlo k nehode. Momentálne je vo väzbe, kauciu stanovili na 1,5 milióna dolárov (cca 1,35 milióna eur). Informoval portál MailOnline.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu