Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Krutá pravda: Cesta k jej srdcu vedie cez posteľ

Zobraziť galériu (2)

Netradičné a kontroverzné. Tak by sa dal nazvať názor, ktorým dnes zrúcame hneď niekoľko mýtov, ktorým ste doteraz pravdepodobne verili. Podľa najnovších zistení a z toho, čo sme v praxi opakovane videli, je lepšie najprv mať so ženou sex a až potom vzťah. Ešte pred tým, ako s ňou budete riešiť niečo viac, zistíte, či si rozumiete aj v tejto oblasti (odhliadnuc od všetkých náboženských záležitostí). Nechceš predsa “kupovať mačku vo vreci”, však?

“Ale ja si teraz nikoho nehľadám…”

Padol som si do oka s Eliškou a o pár mesiacov neskôr sme sa spolu stretli. Prvé stretnutie dopadlo fajn, zabavili sme sa, pokecali a rozlúčili sme sa. Taká kamarátska klasika. Páčili sa mi obe. Každá bola iná, no každá z nich mala niečo do seba.

Začali sme sa stretávať “častejšie”. Asi tak raz za mesiac. Pozval som ich do kina, išli sme sa prejsť do parku, boli sme si sadnúť na čaj či zahrať si biliard. Občas som vzal do auta korčule a išiel sa za nimi pozrieť do dediny, v ktorej bývali. Odkedy sme sa spoznali, prešli dva roky a ani s jednou z nich som nebol na tom lepšie, ako na začiatku.

Keď som pred nimi niečo čo i len naznačil, tak ma hneď schladili, že som iba ich kamarát. Ale ja som nechcel byť. Chcel som viac, keď už som do toho investoval toľko času. Začala sa vykrúcať, že ona si momentálne nikoho nehľadá. „Okej, chápem to a rešpektujem. Počkám, kým bude niekoho chcieť a ja tu zatiaľ budem na ňu čakať,” pomyslel som si, aj keď sa ma to trochu dotklo.

O dva týždne neskôr som sa s ňou chcel stretnúť, ale vraj by to teraz nebolo vhodné. Začala chodiť so svojím najlepším kamošom. Dlhšie ju už vraj chcel, tak tomu dala šancu. Možno k nemu nakoniec začne niečo cítiť. Čože? Pripomenul som jej síce, že ešte pred pár dňami mi hovorila, že teraz si nikoho nehľadá a nechce riešiť vzťah a zrazu začne chodiť s jej naj kamošom? Nechcela sa so mnou o tom baviť. Nevedela, čo mi má na to povedať.

Nová kniha s názvom Príťažlivosť sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Milenec, priateľ, kamarát či úchyl?

Keď vás žena spozná a prídete spolu prvýkrát do kontaktu, vie si vás veľmi rýchlo zaradiť. Teda, či budete jej potenciálny milenec, čiže chlap, s ktorým by chcela mať sex a na nič iné v tom momente nemyslí. Iba čistá fyzická túžba a príťažlivosť. Do druhej kategórie patrí potenciálny frajer, teda chlap, ktorý sa o ňu postará, zabezpečí ju, ochráni a pri ktorom sa cíti bezpečne. Chlap, ktorý je slušný, dobrý a pokojne by mohol byť otcom jej detí.

Vie ihneď rozoznať, či budete jej potenciálny kamarát - tretí typ zaradenia, teda chlap, ktorý ju vypočuje, je k nej milý, je jej s ním dobre, je tu pre ňu, má sa s ním o čom baviť, pomáha jej a platí za ňu. Proste je tu vždy, keď to ona potrebuje a spraví pre ňu všetko.

Alebo štvrtá kategória, do ktorej pravdepodobne nechcete, aby vás zaradila, je úchyl. Indivíduum, s ktorým nechce nič mať a ktorý je odpísaný už od momentu, ako po prvej vete príde s nejakou sexuálnou narážkou.

TRI VECI, KTORÉ MAJTE NA PAMÄTI

1. Ženy čakajú na to, pokým sa do niekoho zamilujú
Ženy chcú cítiť tú iskru a očakávajú pri vás motýliky v brušku. Nebojte sa, ony majú načítaných mnoho romantických kníh a erotických príbehov. Čítajú články v ženských magazínoch a pozerajú romantické filmy a keď to pri chlapovi necítia, nie je tam podľa nich žiadna budúcnosť. Vy už teraz presne viete, do ktorého chlieviku vás zaradí. Najprv ako potenciálneho priateľa a čoskoro do chlievika iba kamarát.

Ak nie je nervózna pred stretnutím s vami alebo počas toho, ako ste spolu, nezamiluje sa do vás a ani spolu neskončíte vo vzťahu. Pokiaľ nie je zúfalá a nevie si nájsť nikoho iného, alebo nemá po tridsiatke a cíti silný spoločenský tlak. Tu sa ale bavíme o skvelých a žiadaných ženách, ktoré si môžu vyberať.

2. Ženy očakávajú, že to príde okamžite
Z jej pohľadu „to“ tam buď je alebo nie je. Väčšina chlapov, keď stretne ženu, si povie, „pôjdem na to pekne pomalinky.“ Myslia si, že keď jej dajú najavo, že im nejde len o sex, bude ich brať seriózne a získajú ju aj do vzťahu a nakoniec aj na ten sex. Neklamme si, že ho nechcú. V skutočnosti je to však úplne naopak.

Žena si predstavuje, že stretne toho pravého a ihneď bude vedieť, že to je on. BUM! Bude pri ňom cítiť vášeň a sexuálnu príťažlivosť. Bude sa červenať, neobsedí na mieste. Veľa chlapov to robí naopak - nie, nevyspím sa s ňou hneď. Majú pocit, že tým ich žena bude mať radšej. Máte však stokrát väčšiu šancu, že bude vaša priateľka, pokiaľ ste s ňou najprv mali sex. Ide o to, že čím dlhšie s vami nebude mať sex, tým bude mať väčší
pocit, že to je z nejakého dôvodu, že tam nie je chémia. Keby bola, už by ste sa spo-
lu predsa vyspali, no nie?

3. Prvý dojem je naozaj veľmi dôležitý
Niektorí chlapi to robia tak, že keď cítia, že žena stráca záujem, kúpia jej najbližšie veľkú kyticu ruží, a tak jej dokazujú, ako ju chcú. Prípadne jej povedia, čo k nej cítia, aby si ju nejako uviazali a možno ju tak presvedčili o tom, že oni sú pre ňu tí praví.

Ona sa len utvrdí v tom, že má nad vami moc a v jej očiach ste menej a menej príťažlivý. Nakoniec skončíte ako jej teplý kamarát, bútľavá vŕba a sponzor a tento dojem, ktorý v nej vytvoríte, už prekonáte len ťažko. Žiadna žena nechce chlapa, ktorý ju potrebuje presviedčať o tom, aby ho ona chcela. Láska sa nedeje nasilu. Je spontánna a nelogická.

z knihy Príťažlivosť.

Kniha Príťažlivosť nie je len ďalšia kniha o tom "ako zbaliť ženu”

NIE je to o balení žien - aj keď princípy a metódy z tejto knihy vám pomôžu zbaliť VIAC žien ako ktorákoľvek technika či trik, ktoré ste doteraz skúšali.

NIE je to ani o dostávaní žien do postele - aj keď si vďaka spomenutým princípom a metódam bude chcieť s vami užiť viac žien, ako ste si doteraz vedeli predstaviť.

Príťažlivosť je totiž tá tajná ingrediencia, ktorá chýba väčšine dnešných chlapov. Je to tá "iskra" či "chémia", ktorú ženy tak zúfalo hľadajú a potrebujú.

Vďaka nej bude pre vás možné získať kamarátku, po ktorej už tak dlho túžite, ale pomôže vám aj v tom, aby vás ženy od prvého momentu, ako sa spoznáte, vnímali v úplne inom svetle.

A to najlepšie na tom je, že k tomu, aby ste boli pre ženy príťažlivý, nepotrebujete mať milióny na účte, bavoráka v garáži, kocky na bruchu a dokonca ani výzor Taliana.

Nová kniha s názvom Príťažlivosť sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

V knihe je v 5 častiach do detailov rozoberaný NOVÝ svet, v ktorom sa dnes nachádzame. Sú v nej vyvrátené mnohé mýty, ktorým zvykli muži či ženy veriť.

Celá séria článkov ku knihe Príťažlivosť, v ktorých sa bližšie ponoríte do tajov toho, čo znamená byť príťažlivejším a schopnejším chlapom:

  1. Vykašlite sa konečne na “balenie” žien
  2. Prečo by ste sa mali začať sústrediť na seba a vykašľať sa na ženy?
  3. Krutá pravda: Cesta k jej srdcu vedie najprv cez postel
  4. Venovanie pozornosti len jednej žene ako tá najhoršia taktika
  5. Išli ste niekedy na ženu logikou? A ako ste dopadli?
Viac o téme: Kniha Príťažlivosť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu