Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

FOTO Hrozivé oblaky nad hadrónovým urýchľovačom vedú k obavám: Otvárajú sa nové portály?

Čo to je? Zobraziť galériu (2)
Čo to je? (Zdroj: youtube/Freedom Fighter Times)

LONDÝN - Zvláštne fotografie zhotovené nad budovou CERN, kde sa nachádza Veľký hadrónový urýchľovač, vyvolali dramatické konšpiračné teórie a obavy, že sa otvorili "nové portály". Snímky boli zrejme urobené 24. júna, v rovnaký deň kedy vedci začali s novým experimentom Awake, ktorý mení spôsob, akým častice narážajú do seba.

Konšpirátori sa pustili do vedcov z CERNu: Na ich bludné obvinenia odpovedali brilantne

Záznam s názvom "Aký portál otvoril CERN teraz? Zvláštne mraky nad Veľkým hadrónovým urýchľovačom" zverejnil na YouTube konšpiračný kanál Freedom Fighter Times, v ktorom rozprávač vyjadril značné obavy nad tým, na čo sa urýchľovač vlastne používa.

"Koľko energie vťahuje CERN? Preto je počasie po celej planéte také bláznivé?" pýta sa rozprávač a dodáva, že po celom svete existuje mnoho ďalších urýchľovačov.

FOTO Hrozivé oblaky nad
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/Freedom Fighter Times)

"Je to náhoda, že práve začali s experimentom Awake? Táto šialená guľa energie bola priamo nad Veľkým hadrónovým urýchľovačom. Niektorí ľudia uviedli, že v nej videli tvár. Je úžasné, že sa stále zahrávajú s prírodou a popierajú to. Čo je v oblaku - niektorí hovoria, že je to blesk alebo masívna guľa energie," rozvíja rozprávač ďalej svoje teórie.

"Môžete skutočne vidieť to množstvo energie ťahanej z prírody do samotného urýchľovača. Čo za portály sa otvárajú v tomto oblaku?" neodpustí si muž ešte ďalšie otázky.

Iní konšpirátori už stihli označiť CERN ako portál, ktorý má byť použitý na návrat Satana na Zem.

Veľký hadrónový urýchľovač postavili v rokoch 1998 až 2008 v blízkosti švajčiarskej Ženevy a je to najväčší urýchľovač častíc na svete, ktorý umožňuje fyzikom testovať rôzne teórie. V minulosti sa v ňom uskutočnili pokusy o vytvorenie umelých mrakov pre lepšie pochopenie globálneho otepľovania. Výsledky z experimentu Awake sa očakávajú až v roku 2018, informoval portál thesun.co.uk.

Viac o téme: PortálDimenziaCERNVeľký hadrónový urýchľovač
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu