Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Odneste si hviezdne výhry z Polusu!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Polus City Center)

Do prvého nákupného centra na Slovensku pribudli záhadné makety. Kto na nich je, spoznáte na prvý pohľad. No ešte zaujímavejšia je informácia, čo sa za známymi tvárami skrýva. Trochu vás navedieme – možno práve VAŠA výhra!

Od prvého júla až do konca augusta na vás čakajú fantastické zážitkové ceny, stačí sa pristaviť v Hlavnej rotunde Polusu a vybrať si tú svoju. Začína sa Letný výherný festival, s ktorým vyhráte hneď dvakrát. Pri zakúpení 40-eurovej nákupnej poukážky dostanete 10 eur od Polusu zadarmo. A navyše  môžete súťažiť o skvelé kultúrne, gastronomické aj spoločenské zážitky, stačí len vyplniť hlasovací lístok. O výhry sa bude žrebovať postupne v priebehu júla a augusta, preto sa oplatí poznačiť si v kalendári, kedy sa máte vybrať sa na nákupy! 

Kto si dá do tela na súkromnom tréningu so servisom v podobe výživového poradenstva na mieru s Martinom Šmahelom, sa ukáže na žrebovaní 18.7.

Už v pondelok 1.8. sa dozviete mená výhercov lístkov do kina Cinema City Polus a pozvania do reštaurácie Flamender pre víťaza a celú jeho partiu.

Hľadáte účes na letnú dovolenku? Ak vaše meno padne pri žrebovaní 15.8., o  nový vlasový imidž sa vám postará známy kaderník Paviel Rochnyak a k tomu získate ako bonus líčenie od renomovanej vizážistky.

A rozdávanie cien sa nekončí! Čo by ste povedali na súkromný kurz pečenia so sympatickou Adrianou Polákovou, kde vám populárna moderátorka, autorka a zanietená cukrárka prezradí svoje overené tipy z kuchyne? Aj takúto sladkú výhru môžete získať na Letnom výhernom festivale pri žrebovaní 1.9.

Celkové množstvo 10€ poukážok zadarmo je limitovaných, preto neváhajte a zúčastnite sa jedinečného nákupného festivalu v Poluse, na ktorom si príde na svoje skutočne každý.

www.polus.sk

Odneste si hviezdne výhry
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Polus City Center)

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu