Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Kráska šírila ženské práva perverzným spôsobom: VIDEO Mužom dovolila siahať na zakázané ovocie

Milo Moiré počas kampane. Zobraziť galériu (2)
Milo Moiré počas kampane. (Zdroj: Youtube/MiloMoire)

DÜSSELDORF/LONDÝN/AMSTERDAM – Umelkyňa a aktivistka za ženské práva zašla podľa polície priďaleko. Polonahá sa postavila do centra niekoľkých európskych miest a dovolila okoloidúcim, aby sa dotýkali jej intímnych častí tela. Pouličný happening bol vraj bojom za ženské práva.

Švajčiarsku umelkyňu Milo Moiré celý svet pozná ako bojovníčku za ženské práva, ktorá svoje vyjadrenia občas preháňa. Tentoraz vyrazila do centier troch európskych miest, aby ľuďom dovolila dotýkať sa jej intímnych partií. Nie každý zrejme pochopil jej umeleckú víziu, pretože Milu na Trafalgarskom námestí v Londýne zatkli, informovali britské médiá.

Pomsta slovenskej modelky (32) za silvestrovské sexuálne útoky: Pikantné VIDEO jej aktu v Kolíne

Trúfalá Milo si zahalila intímne partie zrkadlovým boxom s otvorom, cez ktorý mohli ľudia prestrčiť ruku a 30 sekúnd sa dotýkať jej pŕs alebo genitálií. Niektorí boli prekvapení, iní si umelecké stvárnenie boja za ženské práva užívali. Našli sa však aj takí, ktorým kampaň nebola sympatická a na Milo zavolali mužov zákona.

Kráska šírila ženské práva
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/MiloMoire)

Milo sa nechala počuť, že v Londýne sú ľudia menej sexuálne slobodní oproti obyvateľom Amsterdamu. Umelkyňa sa hájila tým, že chcela poukázať na práva žien a ich sexuálne sebaurčenie, rovnako ako na skutočnosť, že aj ženy majú sexualitu. „Ženy sa samy rozhodujú, kedy a ako chcú, aby sa ich niekto dotýkal,“ myslí si aktivistka.

Viac o téme: Milo MoiréBoj za ženské práva
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu