Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

VIDEO Najhlúpejšia Britka na svete: Zmätená dievčina vysvetľuje hlasovanie za brexit

Britka Jenny
Britka Jenny (Zdroj: FB / Brad Holmes)

LONDÝN - Toto vysvetľovanie stojí za to! Spôsob, akým mladá Britka obhajuje svoje hlasovanie za vystúpenie Veľkej Británie z Európskej únie, pobaví, no zároveń aj trochu zarmúti. Jej logika je totiž mimoriadne zaujímavá.

Internetový vtipkár Brad Davies, ktorý je známy videami so svojou priateľkou Jenny, bol tentokrát zvedavý na to, ako bude hlasovať v referende. "Budem hlasovať za von z refeyenda," baví mladá dievčina svojho priateľa už vyslovovaním slova referendum. Skutočné perly však prichádzali až počas argumentácie.

Ako prvý dôvod prečo vystúpiť z Európskej únie uvádza, že budúci rok nebude musieť sledovať Majstrovstvá Európy vo futbale, pretože tam Anglicko nebude. "Bude tam," snažil sa ju presvedčiť Brad, no nepodarilo sa mu to ani na viacero pokusov a nepomohlo ani prirovnanie k svetovému šampionátu. Podľa slečny totiž Angličania ešte budú vo svete, avšak v Európe po vystúpení z EÚ už nie.

Ďalším dôvodom mala byť nekvalita vajíčok. Jenny totiž chce kupovať kvalitné vajíčka od "farmára Johna" a nie tie zlé z obchodu. "Zakladáš svoje rozhodnutie o vystúpení z EÚ na sliepkach a vajíčkach?" pýta sa pobavený Brad. 

Čerešnička na torte však ešte len mala prísť. Jedna vec totiž Jenny takmer presvedčila o tom, aby hlasovala proti exitu. "Nebudem môcť ísť do DIsneylandu v Paríži a vidieť Mickeyho a Minnie, pretože hranice budú zatvorené."

Viac o téme: Brexit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu