Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Matka sa úplne zbláznila: VIDEO šialenosti, ktoré spravila na ceste so svojimi dvoma deťmi

Takto sa cez cestu neprechádza Zobraziť galériu (2)
Takto sa cez cestu neprechádza (Zdroj: youtube/the sun)

MANCHESTER - Na videu je zachytená nezodpovedná matka, ktorá nepochopiteľným spôsobom riskuje život seba aj svojich detí. Okoloidúci vodiči si určite museli ťukať na čelo, keď videli, čo stvára.

Každý z nás to už určite spravil aspoň raz v živote, že prešiel cez cestu v mieste, kde nie je prechod pre chodcov. Nie však s dvoma deťmi, ktoré pred sebou tlačíte v kočíku. Tak, ako to urobila jedna matka v anglickom Manchestri, keď si urobila skratku a pustila sa krížom cez dvojprúdovú vozovku. Cez úzku medzeru v stredových zvodidlách sa potom chcela prepchať na druhú stranu.

Matka sa úplne zbláznila:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: youtube/the sun)

Žena týmto neuváženým konaním riskovala svoj život a rovnako život svojich dvoch detí, ktoré sedeli v kočíku. V ich tesnej blízkosti totiž prechádzali autá rýchlosťou takmer 80 kilometrov za hodinu. 

"Neveril som tomu, čo vidím. Žena nadvihla dieťa, aby ho dostala cez bariéru na druhú stranu. Okolo nich premávali autá, bolo to extrémne nebezpečné, hociktoré z nich ich mohlo zraziť," povedal motorista, ktorý celú situáciu nakrútil na mobil. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu