Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mal to byť nevinný INZERÁT o predaji gauča: Dievčina zverejnila viac ako chcela, hanebné FOTO

Jessica sa poriadne strápnila Zobraziť galériu (2)
Jessica sa poriadne strápnila (Zdroj: Facebook)

MANCHESTER - Mladá Britka sa chcela zbaviť svojej starej pohovky, tak zverejnila inzerát na Facebooku. Prekvapilo ju, že na neho reagovalo tak veľa ľudí. Vzápätí si uvedomila, prečo. Spolu s fotkami gauča totiž nechtiac pridala aj zábery svojich pŕs.

Trikrát meraj a raz rež, hovorí ľudová múdrosť. Bodaj by sa podľa nej riadila aj dvadsaťpäťročná Jessica O'Brienová. Nedávno si totiž vyrobila poriadnu hanbu, pretože bola nepozorná a na web uniklo niečo, čo malo ostať len v jej mobile. 

Blondínka to svojím inzerátom na zoznamke zabila: Dôvod, prečo si hľadá frajera, nik neprekoná

Ide o to, že Jessica zverejnila na Facebooku inzerát, prostredníctvom ktorého chcela za 300 libier redať bielu rohovú pohovku. Pridala aj niekoľko fotiek, no len štyri z nich zobrazovali ponúkaný tovar. Zatúlala sa medzi ne jedna, na ktorej pózovala samotná predajkyňa, a to s obnaženou hruďou. 

Mal to byť nevinný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Nie je hádam prekvapením, že nezvyčajný inzerát vyvolal veľkú pozornosť a ľudia sa skôr ako gauču venovali jej prsiam. "Najprv som si myslel, že som len toho veľa vypil. Ale nie, naozaj sú tam ženské prsia," vtipne poznamenal jeden užívateľ. 

Mal to byť nevinný
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook)

Jessica inzerát publikovala z mobilu, z ktorého galérie predtým okrem záberov divánu omylom vybrala aj inkriminovanú fotku. Prisahá, že jej úmysly boli čestné a šlo len o nedopatrenie, ktorým sa zámerne nesnažila urýchliť predaj pohovky. Vraj sa kvôli cítila strašne ponížene a trápne. Ponuku administrátor medzičasom stiahol zo stránky stiahol. 

Viac o téme: InzerátFacebookPrsia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu